Mining yapılmış RTX 3070 alınır mı?

Hiç bulaşma mining yapılan kart garanti dışı kalır ki yazılımı değiştirilmiş ise. Ve unutma teknoloji şans işi bozulabilir veya bozulmayabilir. Ama riske atma git 1660 al oda senin için yeterli olur. Bir de 3070 güçlü bir ekran kartı işlemci anakart vs. bunları da düşün sistem toplarken...
Ekran kartını alırsak diğerlerini de halledebiliriz ama arada kaldım bende.

Kardeşim geçenlerde bir video paylaşıldı linkini buraya bırakayım. Sen kararını kendin ver.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunun RTX 3090 ile olan videosuda var.

Düzgün oyun oynayan bir insan 24 saat full oyun oynamaz. Hangi oyunda olduğuna göre değişir. 24 saat minecraft oynanmış bir kart mı yoksa 24 saat mining yapılmış kart derseniz tabii ki minecraft oynanan kart tercih edilir. Ki minecraftta kart maksimum %50 falan kullanıyor ki o da zor. Sıcaklıklarda maksimum 45 oluyor.
Oyunların çektiği W değeri ile miningte çekilen W arasındaki fark ne olacak? Miningte 120W çeken kart oyun esnasında 170W çekebiliyor ki miningte fanlar tam devir çalışır genel olarak yada 55 derece maksimum seviyesinde tutulur, oyun oynarken yada yaptığın stres testinde 67-77 arasında gezer otomatik fanda. Saçma sapan bilgilerle doldurmuşsunuz konuyu. Faturasını gösterir adam zamanı belli olur zaten. Seri nosundan garanti yazar ASUS'un kendi sitesinde. Testler yapılır kart iyi durumdaysa alınır. Fiyat konusunda fiyatı yüksek geldi fiyatta anlaşılırsa alınabilir. %1 verim kaybetmiş olsa bile kart normalinden ucuza alıyorsun ki adam dürüstçe ne kadar mining yaptığını söylemiş, piyasada 2.el kartlarda mining yapmadım oyuncu kasasından söktüm diyenlere bile inanmam. BIOS atmalık bir kart değil 3070 genel olarak 1660S'lere BIOS atıyorlar ki zaten 3070 120W, 62MH veren bir kart gayet yeterli verimi veriyor.

MSI Gaming X modelleri thermal throttling kilidi olan kartlar. Isınmaya bağlı olarak gücünü kısar. O karta yeni bir termal pad takılmış olsa, test sonuçları çok daha iyi bile çıkabilirdi. Bu sadece oyunda değil, madencilikte de termal pad değiştirmek iyi sonuçlar veriyor. Bu kart için özellikle. Bu bir bahane vs değil, şartları ufakta olsa eşitlemek adına. Fabrika çıkışlı termal pad kaliteleri ortada.

Oyunların çektiği W değeri ile miningte çekilen W arasındaki fark ne olacak? Miningte 120W çeken kart oyun esnasında 170W çekebiliyor ki miningte fanlar tam devir çalışır genel olarak ya da 55 derece maksimum seviyesinde tutulur, oyun oynarken ya da yaptığın stres testinde 67-77 arasında gezer otomatik fanda. Saçma sapan bilgilerle doldurmuşsunuz konuyu. Faturasını gösterir adam zamanı belli olur zaten. Seri nosundan garanti yazar ASUS'un kendi sitesinde. Testler yapılır kart iyi durumdaysa alınır. Fiyat konusunda fiyatı yüksek geldi fiyatta anlaşılırsa alınabilir. %1 verim kaybetmiş olsa bile kart normalinden ucuza alıyorsun ki adam dürüstçe ne kadar mining yaptığını söylemiş, piyasada 2.el kartlarda mining yapmadım oyuncu kasasından söktüm diyenlere bile inanmam. BIOS atmalık bir kart değil 3070 genel olarak 1660S'lere BIOS atıyorlar ki zaten 3070 120W, 62mh veren bir kart gayet yeterli verimi veriyor.

Dürüstçe olduğunu nereden biliyorsun? Belki adam yanlış bilgi veriyor. 67 77 diyorsun ben Minecraft oynanmış bir kartla mining yapılmış karttan bahsediyorum. Tüm gün kartımla minecraft oynadığımda bile şu ana kadar 41 dereceyi hala geçmedi. Sistemin ne kadar W çektiğibi söylemiyorum bile. Saçma bilgiler veren sensin. Tüm oyunlar dememişim düzgün oku. Bende VBIOS atmadım ve 1 yıl mining yaptım diyen insanlara inanmam. Kartın VBIOS atılmadığınında bir kanıtı yok.

Oyunların çektiği W değeri ile miningte çekilen W arasındaki fark ne olacak? Miningte 120W çeken kart oyun esnasında 170W çekebiliyor ki miningte fanlar tam devir çalışır genel olarak yada 55 derece maksimum seviyesinde tutulur, oyun oynarken yada yaptığın stres testinde 67-77 arasında gezer otomatik fanda. Saçma sapan bilgilerle doldurmuşsunuz konuyu. Faturasını gösterir adam zamanı belli olur zaten. Seri nosundan garanti yazar ASUS'un kendi sitesinde. Testler yapılır kart iyi durumdaysa alınır. Fiyat konusunda fiyatı yüksek geldi fiyatta anlaşılırsa alınabilir. %1 verim kaybetmiş olsa bile kart normalinden ucuza alıyorsun ki adam dürüstçe ne kadar mining yaptığını söylemiş, piyasada 2.el kartlarda mining yapmadım oyuncu kasasından söktüm diyenlere bile inanmam. BIOS atmalık bir kart değil 3070 genel olarak 1660S'lere BIOS atıyorlar ki zaten 3070 120W, 62MH veren bir kart gayet yeterli verimi veriyor.
Adam bunları söyledi zaten ihtiyaç duymuyorum dedi + olarak karta para vermicez iPad mini 6 ile takaslıcaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı