1 sene önce reddeden kişiye tekrar teklif edilir mi?

Techno34

Decipat
Makaleler
4
Bir kıza sevgili olmak için çıkma teklifi etmiştim. Beni reddettmişti. Hala daha paylaştığım Story'lere bakıyor. Aradan 1 sene geçti sizce tekrardan şansımı denesem olur mu? Benim durumumda siz olsanız tekrar teklif eder miydiniz?

Kendini kandırmanın çok da mantığı yok. Kız hikayelerine bakınca ister istemez ümitlendin ve içine bir ümit ışığı doğdu. Konusunu açarak bize buradan soruyorsun. Muhtemelen içindeki bir sesle kızın seni sevip sevmediğini sorguluyorsundur. Biz de o yollardan geçtik. Bu yüzden kendini kandırmanın çok da mantığı yok. Kendini kandırıp ümide kapılırsan bu daha çok üzer, söyleyeyim.

Kendini kandırmanın çok da mantığı yok. Kız hikayelerine bakınca ister istemez ümitlendin ve içine bir ümit ışığı doğdu. Konusunu açarak bize buradan soruyorsun. Muhtemelen içindeki bir sesle kızın seni sevip sevmediğini sorguluyorsundur. Biz de o yollardan geçtik. Bu yüzden kendini kandırmanın çok da mantığı yok. Kendini kandırıp ümide kapılırsan bu daha çok üzer, söyleyeyim.
Vazgeçtim hocam teklif etmeyeceğim.

Teklif edip etmemek sana kalmış da kızın hikayenize bakması bir işaret değil maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı