Bir kıza ikinci kez teklif edilir mi?

O cümleyi sana istinaden yazmadım bilgin olsun. Cringe yaklaşabilir kız fakat, kız dediğimiz varlık Allah değil (tövbe haşa) kız nasıl tepki veriyorsa ona göre adım atmak lazım, en önemlisi kendini ezdirmemek, altta kalmamak.

Yazarsam da üste çıkmaya çalışmayı düşünüyorum. Bir daha şans vermem falan ;)

Kız zaten reddetmiş bir daha teklif etmek zaten kendini ezdirmek olmaz mı?

O zaman aklında biri vardı, belki kendimi kandiriyorum ama şimdi tam olarak öğrenmeye çalışıyorum ve ona gore yazacağım ya da yazmayacağım.

Neden özellikle kızlar diye yazdın anlayamadım, kızlara erkeklere nasıl yaklaşılır gibi sorular sor bence. Görmüşken kouyu da cevaplayıvereyim. Bir buçuk senedir aklımda diyorsun, bazı arkadaşlar kız ego yapmasın tarzı yorumlar yapmış. Ya bırak kardeşim yapıyorsa yapsın, senin içinde kalacağına onun içinde kalsın. Git yaz bence, ilk mesajı sorduysan da bence, "selam merve (kızın adı merve olsun) ben liseden Ahmet (nereden tanıştıysanız artık), ne haber veyahut nasılsın? Gibi bir giriş olabilir. Hatırlarsa iyim sen falan deyip konuya girmeni bekleyecek, sen de lisede ortak bir arkadaşınızın numarasını falan iste yalan değil mi? Araya bir iki hafta koy, hal hatır sor baktın tersliyor, sen de tersle kapat muhabbeti yoluna bak, haaa terslemiyor gel teşekkür et :) konuyu güncellemeni bekliyor olacağım bahtın açık olsun :)

Direk tersledi, numaramı kim verdi, hoş mu numaramı alman falan dedi. Bende rahatsız ettiysem özür dilerim yazdım. Ok, bir daha olmazsa sevinirim dedi bende sen bilirsin deyip engelledim. Maalesef olmadı. Ayrıca ok falan ne demek ya o nasıl bir üslup. Normal bir şekilde reddet bitsin yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı