1 sene sonra Call of Duty Modern Warfare almaya değer mi?

  • Konuyu başlatan tura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.198

tura

Decapat
Katılım
30 Temmuz 2019
Mesajlar
355
Beyler 2020 yılının yaz ayında oyunu almayı düşünüyorum. Online'da oyuncu kalır mı? Ve ortalama kaç yıl oynayabilirim?
 
Mobile bugünden 50 M indirmeye ulaşmış. Ama masaüstü için aynı etkiyi yaratmayabilir. Çünkü insanlar bu tür oyunların mobil versiyonunu tercih ediyor. Mesela PUBG. Mobil oyuncusu masaüstü oyuncusunun bilmem kaç katı. Oynayan olur mu, elbette.
 
COD her yıl yeni oyun çıkardığı için seneye de yeni oyunu çıkınca oyuncu kitlesinin çoğunluğu o oyuna gider. Belki bu oyun çok tutar, yeni oyunu tutmaz veya yeni oyunu yine ileri teknoloji teması yaparlarsa belki ama seneye muhtemel yeni BF oyunu da çıkacak ve (umarım) modern savaş temalı olursa işler değişir. Şimdiden söylemek çok zor oyun çıktıktan sonraki durumuna bakarak belli olur. Benim tahminim online kısmında oyuncu sayısı çok ciddi azalır seneye.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı