Call of Duty Modern Warfare Ön Siparişe Değer Mi ?

Tabi ki değer PS5 çıktığında doğru dürüst oyunu olmayacak ki her şeyin yerli yerine oturması aşağı yukarı bir seneyi bulur ve bu süreçte hem PS4 hem de PS4 oyun fiyatları düşer.
PS5, PS4 ile geriye uyumlu olacak. Yani oyun kıtlığı çekmeyiz. Tabi ilk çıkan PS5'lerde donanım sorunu filan olur, onların giderilmesi için beklenir.

Call of Duty oyunlarını ön sipariş ile almak için çok fazla sevmek gerek diye düşünüyorum. Ben Blacks Ops 4'ü aldım, aldığıma pişman oldum. Hem vuruş hissiyatı ve oynanışı beğenmedim hem de oyuncu sayısı bir süre sonra çok düştü.

Bence de değmez. Battlefield 5 alın rahatınıza bakın. COD artık kendini tekrardan başka birşey değil. Aynı Ghost Recon serileri gibi bunlar. Özellikle Activision strateji oyunlarındaki başarısını bu tarz oyunlara aktaramadı diye düşünüyorum. Dinamikler ve oynanış aynı bölgeler değişken. Bu aslında Asassians Creed:Origin ile Odyssey arasındaki benzerlik gibi; her şey aynı sadece ortam değişmiş. Açıkçası tekrar eden oyunların yeni serilerini almak mantıksız. Şöyle olur bir oyunun fanısındır tüm serilerini alırsın veya arşivcisindir bir şey diyemem ama bir oynayalım nasılmış diyorsan eski versiyonları daha ucuz onlarla dinamiklerine bakarsın uygunsa yeni çıkanı alırsın. BF5 önerdim sen niye BF1 önermedin demeyin çünkü ben BF serisinin fanıyım. Bende BF'lerin hepsi ayrı yere sahip 😄.

La ww2'yi ps4 de ilk kez konsol oyuncusu olarak yarım günde bitirdim çöp bir oyundu ara oyun gibi bişeydi ben daha call of duty e güvenmiyorum cok kısa oyunları var para verilmez.

Call of Duty oyunlarını ön sipariş ile almak için çok fazla sevmek gerek diye düşünüyorum. Ben Blacks Ops 4'ü aldım, aldığıma pişman oldum. Hem vuruş hissiyatı ve oynanışı beğenmedim hem de oyuncu sayısı bir süre sonra çok düştü.
Bence de değmez. Battlefield 5 alın rahatınıza bakın. COD artık kendini tekrardan başka birşey değil. Aynı Ghost Recon serileri gibi bunlar. Özellikle Activision strateji oyunlarındaki başarısını bu tarz oyunlara aktaramadı diye düşünüyorum. Dinamikler ve oynanış aynı bölgeler değişken. Bu aslında Asassians Creed:Origin ile Odyssey arasındaki benzerlik gibi; her şey aynı sadece ortam değişmiş. Açıkçası tekrar eden oyunların yeni serilerini almak mantıksız. Şöyle olur bir oyunun fanısındır tüm serilerini alırsın veya arşivcisindir bir şey diyemem ama bir oynayalım nasılmış diyorsan eski versiyonları daha ucuz onlarla dinamiklerine bakarsın uygunsa yeni çıkanı alırsın. BF5 önerdim sen niye BF1 önermedin demeyin çünkü ben BF serisinin fanıyım. Bende BF'lerin hepsi ayrı yere sahip 😄.
Sanırım daha önce hiç MW serisini oynamadınız bu BO4 yada daha önce ki uzayda geçen COD oyunlarına benzemez insanlar bu seriyi hikayesi için alır hele hele Battlefield ile karşılaştırılamaz bile bütün BF oyunlarının hikayelerini birleştirseniz bırakın MW'a denk olmayı Black Ops 1-2 hikayesinin yanına bile yaklaşamaz işte beni de heyecanlandıran da bu eğer sırf marka üzerinden para kazanmak için yapmadılarsa hikayeye önem verdilerse rahatlıkla yılın oyununa aday olur.

300 liraya değmez şahsen, indirimler beklenmeli. Zira COD yapımlarında senaryo kısmı çok kısa oluyor ve çoklu oyunculu kısmı ise oynanış yönünden fazla bir yenilik sunmuyor.

Modern Warfare'ın multiplayer betasını PS4'de denemiştim. Grafikler cilalanmış, silah tepkileri gelişmiş ama oynanış yine aynı.

Bana kalırsa multiplayer olarak modern savaş temalı en başarılı yapım Battlefield 4. Ben Modern Warfare satın alıp oynamak yerine Battlefield 4'e devam etmeyi yeğlerim.

Arkadaşlar merhaba,
COD:MW almak istiyorum malum oyun bu ayın 25'inde çıkacak oyunun geçtiğimiz haftalarda 283 TL olan fiyatı 299'a yükseldi acaba daha da yükselir mi ve almaya değer mi ? Önümüz de ki ay Black Friday indirimleri olacak acaba orada bir indirime girer mi ? Çok kararsızım.
-Başlığı "Call of Duty Modern Warfare Ön Siparişe Değer Mi ?" yerine "Call of Duty Modern Warfare bu fiyata ön siparişten satın alınır mı?" yapsanız daha açıklayıcı olurdu kanaatindeyim. İlk başlıkta oyunun değersiz olduğunu söylediğiniz sonucu çıkarttığım için fikrimi beyan ettim. Sizin probleminiz oyunun fiyatının düşüp düşmeyeceği ile ilgili.
-Siz olaya hikaye kısmından bakıyorsunuz. Açıkçası ilk serisinden bu yana oynadığım bir oyun COD serisi. Kişisel olarak dinamiklerine alışamadığım bir oyun. Kaldı ki hikaye konusunda güzel olması oyunun çok müthiş olduğu anlamına da gelmiyor. COD'da oyun içi dinamikler ilk oyunda ne ise bunda da aynı yani. Ghost Recon ve Assassin Creed örneklerini bu yüzden verdim. Hepsinin hikayesi benzer. Oyun içi dinamikler belirleyici oluyor.

Arkadaşlar merhaba,
COD:MW almak istiyorum malum oyun bu ayın 25'inde çıkacak oyunun geçtiğimiz haftalarda 283 TL olan fiyatı 299'a yükseldi acaba daha da yükselir mi ve almaya değer mi ? Önümüz de ki ay Black Friday indirimleri olacak acaba orada bir indirime girer mi ? Çok kararsızım.
COD hastalıktır, gün sayıyorum 🥳
1571395275595.png

Ben şahsen betadan fazlasıyla memnun kaldım. MW2 den sonra çıkan CoD oyunları her zaman problemli, eksik oyunlar olmuştu benim için. Ama bu sefer galiba memnun etti bilmiyorum :) . Silah eklentileri ve bu eklentileri açma işi keyifli. Eklentilerin sayısı da doyurucu gibiydi. Oynanış konusundada hem ps4 de hem pc de beta süresince her gün oynadım sıkılmadan.
Konsola alacaksanız resmi klavye mouse desteği de var ve crossplatform olacak. Bundan ötürü oyuncu kıtlığı çekmesi önceki serilere göre biraz daha zor olur muhtemelen. Alınmasını önleyecek tek unsur bence yüksek fiyatı şu anda.
PC için Rusya üzerinden VPN ile 170-180₺ civarı alınabiliyor fakat konsolda gerçekten üzecek cinsten bir fiyatlandırma var. Eğer oynayacağınız 2-3 arkadaşınız varsa, ki konsol veya pc farketmiyor. (En güzel yanı da bu zaten.) Ve 6-7 ay boyunca oynarım diyebiliyorsanız değer. Yok sadece serinin takipçilerindenim, Single player ağırlıklı oynarım diyorsanız beklemelisiniz bence. Muhtemelen kısa bir Tek kişilik mod olacak ve bittikten sonra ben buna mı para verdim şimdi diyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı