1 senede AYT kimya, biyoloji ve fizik biter mi?

395014

Hectopat
Kafam hiç basmadığı için matematik yapmamayı düşünüyorum. Onun yerine bu derslerden Full çeksem veya 1-2 yanlış olsa da olur. Tahmini kaç puan alırım sayısaldan, ve 1 sene içinde bu 3 dersi bitirebilir miyim?

Matematikten hiç anlamıyorsan fizik ve kimyadan ful çekmek zor. Buradan puanı kendine göre hesaplayabilirsin.
Bitmesine biterde FKB yapan adam matematiği hayli hayli yapar.
Aslında matematik yapamıyorum değil. Yapmak için çok zorlamam lazım. Sizce Matematik'ten de zorlasam 10 net falan yapılabilir mi sıfırdan başlayan biri için? Çarpım tablosunu bile ezbere bilmiyorum ordan hesap edin.

Aslında matematik yapamıyorum değil. Yapmak için çok zorlamam lazım. Sizce Matematik'ten de zorlasam 10 net falan yapılabilir mi sıfırdan başlayan biri için? Çarpım tablosunu bile ezbere bilmiyorum oradan hesap edin.

Soru konu dağılımını kontrol et, ilk 5-10 soru TYT gibi zaten. Ancak çarpım tablosunu bile bilmiyorsan 2 3 net anca.

Aslında matematik yapamıyorum değil. Yapmak için çok zorlamam lazım. Sizce Matematik'ten de zorlasam 10 net falan yapılabilir mi sıfırdan başlayan biri için? Çarpım tablosunu bile ezbere bilmiyorum ordan hesap edin.
Her dersin ilk kısımları kolay mükemmelleştirmesi zor.
Feni ful yapmaya çalışmak yerine hepsinden 3-4 soru fire toleransı tanıyıp kalan soruları matematikte her sene çıkan yerlerden tamamlamaya çalışın.
Fizikte 10'dan 14'e çıkarmakla matematikte 5'ten 10a çıkarmak arasında uçurumlar var zorluk olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı