Matematikten hiç anlamıyorsan fizik ve kimyadan ful çekmek zor. Buradan puanı kendine göre hesaplayabilirsin.
Matematikten hiç anlamıyorsan fizik ve kimyadan ful çekmek zor. Buradan puanı kendine göre hesaplayabilirsin.
Aslında matematik yapamıyorum değil. Yapmak için çok zorlamam lazım. Sizce Matematik'ten de zorlasam 10 net falan yapılabilir mi sıfırdan başlayan biri için? Çarpım tablosunu bile ezbere bilmiyorum ordan hesap edin.Bitmesine biterde FKB yapan adam matematiği hayli hayli yapar.
Aslında matematik yapamıyorum değil. Yapmak için çok zorlamam lazım. Sizce Matematik'ten de zorlasam 10 net falan yapılabilir mi sıfırdan başlayan biri için? Çarpım tablosunu bile ezbere bilmiyorum oradan hesap edin.
Her dersin ilk kısımları kolay mükemmelleştirmesi zor.Aslında matematik yapamıyorum değil. Yapmak için çok zorlamam lazım. Sizce Matematik'ten de zorlasam 10 net falan yapılabilir mi sıfırdan başlayan biri için? Çarpım tablosunu bile ezbere bilmiyorum ordan hesap edin.
Kafam hiç basmadığı için matematik yapmamayı düşünüyorum. Onun yerine bu derslerden Full çeksem veya 1-2 yanlış olsa da olur. Tahmini kaç puan alırım sayısaldan, ve 1 sene içinde bu 3 dersi bitirebilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.