1 senede sayısal alanda 2-3 saat çalışarak 60 TYT 30 AYT yapılır mı?

basaracakbiri00

Centipat
Daha fazla  
Selamlar herkese 27 yaşındayım. Bu sene sayısal alanda 420k küsur yaptım temelim pek yok. Türkçe sosyal fen çözerek geldi. Akşamları çalışma fırsatı buluyorum iş hayatında olduğum için Max 2-3 saat vaktim oluyor. İstediğim bölüm elektrik elektronik mühendisliği MTOK avantajım var sizce 3 saat çalışarak bir senede başlıktaki gibi 60 TYT 30 AYT seviyesine gelebilir miyim? Siz nasıl başardınız ben başaramıyorum. Kendimi bu konuda çok aptal hissediyorum. İnsanlar mı çok akıllı anlamış değilim. Bazen kendime soruyorum engelli vs olabilir miyim diye ama bir çaresini bulamadım maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese 27 yaşındayım. Bu sene sayısal alanda 420k küsur yaptım temelim pek yok. Türkçe sosyal fen çözerek geldi. Akşamları çalışma fırsatı buluyorum iş hayatında olduğum için Max 2-3 saat vaktim oluyor. İstediğim bölüm elektrik elektronik mühendisliği MTOK avantajım var sizce 3 saat çalışarak bir senede başlıktaki gibi 60 TYT 30 AYT seviyesine gelebilir miyim? Siz nasıl başardınız ben başaramıyorum. Kendimi bu konuda çok aptal hissediyorum. İnsanlar mı çok akıllı anlamış değilim. Bazen kendime soruyorum engelli vs olabilir miyim diye ama bir çaresini bulamadım maalesef.
Başaranlar günde 10 saatten fazla çalışıyor. Düzinelerce soru bankası bitiriyor. Sınavda gelen soru ezberlediği soru olduğu için yapıyor.

O çocuklarda esnek, bağımsız bir beyin olduğunu düşünmüyorum ben.

1 sene boyunca her gün hedefiniz 3 saat çalışmak değil de verimli bir şekilde 3 saat çalışmak olursa derece bile yaparsınız. Kolaydan başlayın hocam yapanların hepsi mi zeki sanki. Siz niye yapamayasınız? Eksiklerinizi fark edip önüne koya koya ilerlerseniz güzel bir sıralama yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi disiplinli ilerleme ve verimli ilerleme.

Yaparsınız hocam ama vaktiniz çok olmadığı için kolay konuları seçerek ilerlemek yararınıza olur zaten istediğiniz netler çok yüksek olmadığı için kolay konular üstünden ilerleyerek de elde edebilirsiniz bu netleri. Aynı zamanda her gün düzenli paragraf çözmenizi de öneririm.

Başaranlar günde 10 saatten fazla çalışıyor. Düzinelerce soru bankası bitiriyor. Sınavda gelen soru ezberlediği soru olduğu için yapıyor.

O çocuklarda esnek, bağımsız bir beyin olduğunu düşünmüyorum ben.

Hocam ama sizin bu dediğiniz düzeyde çalışan elemanlar ilk 3 bine falan giriyor o yüzden bu arkadaşa böyle uç bir örnek vermeniz çok doğru olmaz. Ki bu çalışma biçimi de eğitim sistemi sebebiyle, maalesef öğrencilerin de bu konuda pek seçim şansı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı