Sıfırdan 1 senede TYT 110 AYT 95 net yapılır mı?

Diyosun da kral OBP 67.
Kral internetteki hesplamalar maça bu kadar oluyor.
Yazılım ilk 1K isteyen bir şey değil en iyi yazılım Bahçeşehir Üniversitesi oda 6900 kusurlu istiyor.
7K için ne kadar net yapmam lazım.
67 OBP'yi baz alarak.
Yazılım Mühendisliği okumak zorunda değilsin, daha kaliteli bir yazılım eğitimi için daha iyi bir üniversitede Bilgisayar okuyabilirsin.

OBP'n kepaze. Ama şuanki durumunda da yapılır 30K. 1 sene süreklilikle olur.

Yani daha 1 senem var 11 yeni bitti.
10 ve 11 benim için çok boş geçti farkindayim ama sormak istedim.
Neredeyse 0'dan başlayacağım.
Düzenli olarak çalışarak TYT 110 AYT 95 netleri görebilir miyim?

AYT de 95 net yapmak çok zor mu yani imkansız mi? 0'dan başlayacağım için hiçbir bilgim yok bu yazı sadece 3 ay boyunca TYT'yi bitirmeye adayacagim.
Test kitaplarını hazırladım yakında sipariş vereceğim 3 ay boyunca sadece TYT çalışıp.
Daha sonra TYT + AYT çalışarak TYT 110 AYT 95 netler gorulur mu yoksa bu bir hayal mi?

Açıkçası hedef 30k alti yazılım istiyorum 30K'nin üstündekiler pek iyi üniversiteler gibi gelmediler bana.
(OBP puanım tahmini 67 kusurlerde yani çok geri atacak 5K tuttursam 10'a atıyor 20 tuttursam 35'e atıyor tahmini bir tik umitsizlesmeye başladım daha başlamadan🤔)

Sayısal AYT 80 soru değil mi 95 net nasıl oluyor.

AYT 80 soru, 95 net yapacak kadar ne hırsın var bu dünyada pek anlamadım :D

Soruya gelecek olursak, eze eze yaparsın. Ama şimdiden birşeylerden feragat edip köpek gibi çalışacaksın. Başka çaresi yok.

AYT 95 net? AYT'de zaten sayısal bölümde 80 soru geliyor. 30k için ortalama AYT'de +60 net, TYT'de +80 net yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı