1 senede tıp kazanılır mı?

asuzu

Femtopat
Daha fazla  
2.mezun senem olacak fakat iki senede de adam gibi calisamadim. Az cok cogu konuyu bilirim fakat tam anlamıyla bilgim yok sizce 1 senede başarabilir miyim?

Temmuz sonu ağustos başı gibi TYT'den başlamayı düşünüyorum.

Hocam 2 senedir olmamış ve hala çalışmak için zamanı ileri atıyorsunuz. 2 senedir hazırlanıyorsanız TYT'yi çat pat biliyorsunuzdur günde 2 saat TYT'ye ayırın yeter AYT'ye odaklanın.

Hocam 2 senedir olmamış ve hala çalışmak için zamanı ileri atıyorsunuz. 2 senedir hazırlanıyorsanız TYT'yi çat pat biliyorsunuzdur günde 2 saat TYT'ye ayırın yeter AYT'ye odaklanın.

Aslında 2 sene tıp kazanmak icin cabalamadım sadece su an nedense cok istiyorum yani geçen 2 senede sürekli calismadim tabiri caizse lay lay lom calistim.

Yeterli temel varsa imkansız değildir. Önemli olan temelin ne kadar sağlam olduğu. Sağlam temel üzerine 1 yılda çok güzel inşa yapabilirsin. Ayrıca disiplin ve istek de çok önemli. Kendine net olarak belli bir hedef koyup o hedefi gerçekleştirmek için hayatının her yönünden taviz vermelisin.

Umarım olur yoksa yaş da geçiyor.

Aslında 2 sene tıp kazanmak icin cabalamadım sadece su an nedense cok istiyorum yani geçen 2 senede sürekli calismadim tabiri caizse lay lay lom calistim.

Hocam çalıştıktan sonra yapılmayacak bir şey değil tıp kazananlarda insan, sizde bir eksik bir fazlanız yok bu sınav zeka sınavı değil. En fazla çalışan kazanır sınavı. Az çok biliyorsunuz en azından soru görmüşlüğünüz var. AYT'ye başlayacak kadar bilginiz varsa hiç zaman kaybetmeyin 1 yıldan fazla süreniz var.
1 yılda AYT'yi dümdüz edersiniz.

Hocam temmuz sonu yerine bugünden başlayın böyle erteleyerek kazanmanız çok zor.

Çok haklı. O temmuz Ağustos olur ağustos Eylül olur böyle gider. Şimdi başlayın. Hem şimdi başlarsanız sene içerisinde bunaldığınız vakitlerde biraz da olsa mola verme lüksünüz olur. Eğer daha geç başlarsanız sene içerisinde bunalıp her şeyi patates etme ihtimaliniz daha yüksek. Hazır stres yokken ufak ufak başlayın.

Hocam Temmuz sonu yerine bugünden başlayın böyle erteleyerek kazanmanız çok zor.
Sınava girecem ondan sonra başlamayı düşünüyorum.
Hocam sınava girdikten sonra başlicaktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…