Hocam 2 senedir olmamış ve hala çalışmak için zamanı ileri atıyorsunuz. 2 senedir hazırlanıyorsanız TYT'yi çat pat biliyorsunuzdur günde 2 saat TYT'ye ayırın yeter AYT'ye odaklanın.
Umarım olur yoksa yaş da geçiyor.Yeterli temel varsa imkansız değildir. Önemli olan temelin ne kadar sağlam olduğu. Sağlam temel üzerine 1 yılda çok güzel inşa yapabilirsin. Ayrıca disiplin ve istek de çok önemli. Kendine net olarak belli bir hedef koyup o hedefi gerçekleştirmek için hayatının her yönünden taviz vermelisin.
Aslında 2 sene tıp kazanmak icin cabalamadım sadece su an nedense cok istiyorum yani geçen 2 senede sürekli calismadim tabiri caizse lay lay lom calistim.
Hocam temmuz sonu yerine bugünden başlayın böyle erteleyerek kazanmanız çok zor.
Sınava girecem ondan sonra başlamayı düşünüyorum.Hocam Temmuz sonu yerine bugünden başlayın böyle erteleyerek kazanmanız çok zor.
Hocam sınava girdikten sonra başlicaktim.Çok haklı. O temmuz Ağustos olur ağustos Eylül olur böyle gider. Şimdi başlayın. Hem şimdi başlarsanız sene içerisinde bunaldığınız vakitlerde biraz da olsa mola verme lüksünüz olur. Eğer daha geç başlarsanız sene içerisinde bunalıp her şeyi patates etme ihtimaliniz daha yüksek. Hazır stres yokken ufak ufak başlayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.