1 senede TYT 50 netten 110 nete çıkılır mı?

@GreatArcher Hocam, konudan bağımsız olarak kaç defa mezuna kaldığınızı sorabilir miyim? İlk 1-2 sene bilgiler taze olduğu için derece yapmak daha kolay oluyor diye biliyorum, bir süre sonra dershane yardımı olmadan konuları hatırlamak zor olabilir. Üstteki arkadaş gibi sıkı bir çalışma temposuna girerseniz çok rahat çıkılır.

Hedefin hangi üniversite, bölüm.
Hedefim Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri. Açıkçası bu okulu diğerlerinden çok istememin sebebi liberal bilimler tarzı eğitim vermesi. Yani direkt bilgisayar mühendisliği değil de bütün bölüm derslerini görüyorsunuz ilk sene(Bilgisayar, elektrik elektronik vs.). Sonra da 2. sene hangi dersi sevdiyseniz ona göre bölümünüzü seçiyorsunuz. Ben Sabancı'nın bu yönünü çok sevdim. Üstelik mezunlarının belli bir kısmı ABD'de çalışıyor.

@GreatArcher Hocam, konudan bağımsız olarak kaç defa mezuna kaldığınızı sorabilir miyim? İlk 1-2 sene bilgiler taze olduğu için derece yapmak daha kolay oluyor diye biliyorum, bir süre sonra dershane yardımı olmadan konuları hatırlamak zor olabilir. Üstteki arkadaş gibi sıkı bir çalışma temposuna girerseniz çok rahat çıkılır.
Bu sene 4. kez mezuna kalıyorum. Önceki seneler sağlık sorunlarım ve belli sebeplerden ötürü çalışamadım. Bu sene kesin bir şekilde karar verdim. Bir koç tuttum ve onunla birlikte hedefime ulaşacağım inşallah.

Bu sene 4. kez mezuna kalıyorum. Önceki seneler sağlık sorunlarım ve belli sebeplerden ötürü çalışamadım. Bu sene kesin bir şekilde karar verdim. Bir koç tuttum ve onunla birlikte hedefime ulaşacağım inşallah.

Çok çalışmaktan ziyade doğru çalışmak daha önemli. Bol şans.

Kalbin kırılmasın ama realist bakacağım. Mümkün değil. 80-90 arası olur ama oradan sonra biraz zor. Ha umarım yaparsın ama hayal satmaya gerek yok. Ayt de şu an 10 yapıp 10 ay sonra 60-70 yaparsın ama Tyt biraz çetrefilli. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı