"Ilkokullarda sınav yapılmayacak, karne notları, ders etkinliklerine katılım puanı ile belirlenecektir. Ortaokul ve liselerde birinci döneme ait bir (1) yazılı/uygulama puanları ve performans notları üzerinden ölçme değerlendirme yapılacaktır. sınav notu bulunmayan şubelerin sınavları, okul ortamında ve sosyal mesafe/hijyen tedbirlerine uygun olarak seyreltilmiş gruplar hâlinde gerçekleştirilecektir.![]()
İller arası hareketliliğin azaltılması amacıyla sadece ortaöğretim öğrencileri, kendi isteklerine bağlı olarak, 28 Aralık 2020 pazartesi gününe kadar velilerinin okul yönetimine başvurması halinde, öğrenim gördükleri okul ile aynı okul türünde olması kaydıyla o tarih itibarıyla bulundukları illerde sınavlara katılabileceklerdir."
Benim anladığım kadarıyla olacak.
Hocam kaçıncı sınıfsınız? Bizim öğretmenlerimiz Meb'den gelen yazıyı gösterdiler ve olacak dediler.
Hocam o konuda benim de pek bir fikrim yok açıkçası, en sağlıklısı okullardan yapılacak açıklamayı beklemek olacaktır.Hocam şimdi bize performans ödevi veriyorlar, sınav olmamıza gerek kalmıyor değil mi, şu sınav notu bulunmayan öğrenciler kısmını anlamadım.
Kafam allak bullak ve korkuyorum. Canlı dersten hiçbir şey.
Hocam o konuda benim de pek bir fikrim yok açıkçası, en sağlıklısı okullardan yapılacak açıklamayı beklemek olacaktır.
Yapıldı hocam.
Bizim okul olacak diyor, her kafadan ayrı ses. Son karar Meb'in onu da iki gün kala falan açıklarlar kesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.