1. sınıf derslerinden kaldım ama 2. sınıf derslerini almak istemiyorum

ddavyjones

Decapat
Daha fazla  
Ben geçen sene okula devam sağlayamadım ve tüm derslerden kaldım. Bu sene normal şekilde 1.Sınıf derslerine kayıt yaptım ama 2.Sınıf olarak gözüküyorum ve 2.Sınıf gruplarına almışlar. Ders kaydında 2.Sınıf derslerine kayıt yaptırmam zorunlu muydu? Sadece alttan aldığım 1.Sınıf derslerine kayıt yaptım ve geri alınamıyor.

Eğer 1. sınıf bütün derslerden kaldıysan 2. sınıfta otomatikman 1. sınıf derslerini seçtirir sistem sonra kalan AKTS kadar 2. sınıf dersi istersen alabilirsin. Üniversite de sınıf kavramı yok dersleri 7 senede hepsini vereceksin 4. sınıf olup 1. sınıf dersi alanlar bile var.

Eğer 1. sınıf bütün derslerden kaldıysan 2. sınıfta otomatikman 1. sınıf derslerini seçtirir sistem sonra kalan AKTS kadar 2. sınıf dersi istersen alabilirsin. Üniversite de sınıf kavramı yok dersleri 7 senede hepsini vereceksin 4. sınıf olup 1. sınıf dersi alanlar bile var.
Hocam 1. sınıf derslerinin tamamını alttan aldım ama hiç 2. sınıf dersi almadım. 2. sınıf olarak gözüküp hiç 2. sınıf dersi almamam sadece 1. sınıf derslerine girmem bir sorun yaratır mı? Asıl sorum bu.

Hocam 1. sınıf derslerinin tamamını alttan aldım ama hiç 2. sınıf dersi almadım. 2. sınıf olarak gözüküp hiç 2. sınıf dersi almamam sadece 1. sınıf derslerine girmem bir sorun yaratır mı? Asıl sorum bu.

Yok neden sorun olsunki sadece 1 sene uzatmış oluyorsun dediğm gibi 7 senede bitirmen lazım.

Sorun olmaz hocam. Akts yetiyorsa 2. Sınıftan da ders alabilirsin ama. Yine de emin olmak istersen danışman hocam ile görüş

Ben de öyle düşünüyorum ama danışman 2.Sınıf grubuna ekleyince aklım karıştı.
Muhtemelen ders seçimine bakmadan otomatik kurdu grubu. Ayrıca danışmanın da grup kurmasına şaşırdım. Baya iyiymiş. Biz kendimiz hallediyorduk o işleri

Sorun yaratmaz. Zaten çoğu üniversitede alttaki derslerini vermeden üstten ders alamıyorsun. Hangi üniversite?
Tokat GOP hemşirelik.

Muhtemelen ders seçimine bakmadan otomatik kurdu grubu. Ayrıca danışmanın da grup kurmasına şaşırdım. Baya iyiymiş. Biz kendimiz hallediyorduk o işleri
Anladım hocam teşekkürler. Grubu kuracak kadar düşünceli gün boyu mesaja dönüş yapamayacak kadar da meşgul😃.

Tokat GOP hemşirelik.

Anladım hocam teşekkürler. Grubu kuracak kadar düşünceli gün boyu mesaja dönüş yapamayacak kadar da meşgul😃.
Klasik öğretim görevlisi. Mail atarsın bakmaz. Wp den yazarsın mail atın diye kızar 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı