Sterlin seni etkilemiyor dolar euro kadar.
Değinmek istediğim nokta bu değil. Ve bu yanıtı bana değil konuyu açan kişiye söylemeniz gerek. Benim söylemek istediğims sen maaşını dolar ile mi ya da sizin dediğin gibi sterlin ile mi alıyorsunuz muhabbeti.
Olsun bizim Allah'ımız var gibi sözler ile halkını etkilemeyi başardı ya ben bu halka ne diyeyim. Sözde laik bir ülke bu ülke. Her türlü devlet işine din sokuluyor. Bunlara kanan halkta oyunu bunlara basıyor, basmaya devam ediyor.
Bu halk ya uyanamayacak ya da köle olmaya devam edecek. Uyanması ümidiyle deyip seçim günü akıl dilemekten başka yapabildiğimiz bir şey yok şu anlık.
Senin sterlin paran yok ise, bu seni aşırı etkilemez dolar euro yükselirse dolar euron olmasa da seni de etkiler sterlini konu olarak açmak saçma ve gereksiz bende ciddi bir cevap yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum ve ciddi bir şey yazmadım.
Çok büyük "ekonomist" sözleri bunlar. "Şahsım" gibi adeta...Senin sterlin paran yok ise, bu seni aşırı etkilemez dolar euro yükselirse dolar euron olmasa da seni de etkiler sterlini konu olarak açmak saçma ve gereksiz bende ciddi bir cevap yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum ve ciddi bir şey yazmadım.
Hocam konuyu ben açmadım benim söylediğim tek şey sen maaşını sterlin ile mi alıyorsun yazmışsınız bu sosyal medya da espri oldu iyice ve buna gülünmemesini söylüyorum. Bir kahve içip mesajları tekrar okumanızı tavsiye edeirm.
Sterlini konu olarak açmak saçma ve gereksiz bende ciddi bir cevap yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum ve ciddi bir şey yazmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.