1 tabak yedikten sonra doyuyorum

Lavalexperience

Decapat
Merhaba arkadaşlar bir bende mi oluyor bilmiyorum ama 1 tabak bir şey yedikten sonra direk doyuyorum. Karnım şişiyor. Başkalarına bakıyorum 2-3 tabak yiyor, üstüne salatasını yiyor, üstüne içecegini götürüyor. Ben niye bu kadar hızlı doyuyorum? Veya nasıl daha çok yiyebilirim? Tavsiye verecek varsa.

Spora başla.

Fazla enerji harcamıyorsan vücut da fazla yiyeceğe ihtiyaç duymuyor olabilir. Spor yaparsan daha iyi beslenip kilo alabilirsin.

Kendini kimle kıyasladığına bağlı iki üç tabak yiyen adam kaç kilo mesela sen kaç kilosun? Birde miden daha ufaktır, spora başlayabilirsin yedikçe miden de genişler zamanla.

Kendini zorla başlarda kilo alırsın sonra rahat rahat yersin. Ben 100 kiloyum 4, 5 tabak götürdüğüm oluyor yemeği beğenirsem. Tabii boyum uzun yoksa sağlıksız bir şey çok yemek.

Hocam herkesin kapasitesi aynı değil.
Bunun birçok sebebi olabilir.
Metabolizma, hormonlar ve diğer sindirim organlarından kaynaklı olabilir. Vücudunuz besinleri parçalama konusunda yavaş çalışıyor olabilir.
Kan tahlili yaptırabilirsiniz. Değerleri kontrol ettirin. Aile hekimleri bu konuda yardımcı oluyorlar. Ayrıca besinlere karşı intoleransınız olabilir. Tüketmemeniz gereken besinleri öğrenmek için de aile hekiminize danışabilirsiniz. İlgili hekime yönlendirme sağlar.

Neden fazla yeme ihtiyacın var ki? Doyuyorsan sıkıntı yoktur.

Hızlı yiyor olabilir misin? Mesela o bir tabağı ne kadar sürede yiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…