Xbox tabii ki de soru mu bu ancak Xbox konsol alırken konsolun yanında ya şarj edilen pil ya da şarj edilen özel batarya almak lazım çünkü Xbox kollar pilli olduğu için sürekli pil değişmek zorunda kalıyorsun.
Xbox tabii ki de soru mu bu ancak Xbox konsol alırken konsolun yanında ya şarj edilen pil ya da şarj edilen özel batarya almak lazım çünkü Xbox kollar pilli olduğu için sürekli pil değişmek zorunda kalıyorsun.
Xbox 9. nesil daha uzun yaşar çünkü maliyet farkından dolayı kullanılan parçalar, plastikler ve üretim koşulları çok farklı Xbox daha kaliteli üretilir.
Dostum arkadaş konfor istemiyorum demiş boşuna fazla para vermesine gerek yok ki. Zaten F710'un bozulacağından da emin değiliz. Sıkı bir oyuncu değil sanırım ikiside kol sonuçta.
Dostum arkadaş konfor istemiyorum demiş boşuna fazla para vermesine gerek yok ki. Zaten F710'un bozulacağından da emin değiliz. Sıkı bir oyuncu değil sanırım ikisi de kol sonuçta.
Hocam Xbox kol sadece Aero dinamik için bile alınır çünkü PS tarzı kollara nazaran daha rahat daha hafif ve joyistikler daha yumuşak. Yani arkadaşın tercihine kalmış ama ben olsam gözüm kapalı Xbox alırdım.