1 TB Crucial P5 Plus alınır mı?

Bu SSD'ye Technopat YouTube kanalında "ölüm testi" yapıldı ve sağlam çıktı.
Yazılımı biraz sade ama önerilir.

Ayrıca Amazon Germany'de uygun fiyattan satılıyor.

Birincisi, Crucial iyi bir marka ve P5 Plus modeli taş gibi SSD. Araştırmadan bilmeden neye istinaden bu lafı söyledin?

İkincisi: P5 Plus, Exceria G2'yi duvardan duvara vurur.

Crucial'a iyi marka demene patladım. Sağdan soldan duyma yalan yanlış bilgilerle insanları yanlış yönlendirme.

Crucial'a iyi marka demene patladım. Sağdan soldan duyma yalan yanlış bilgilerle insanları yanlış yönlendirme.
Yemin ederim gülmekten yerlere yattım. Sağdan soldan duyma yalan yanlış bilgi evet. Komiksin vallahi. Crucial P5 Plus gibi bir SSD yerine Kioxia G2 öneren adam bana sağdan soldan yalan yanlış bilgi duyduğumu söylüyor. Senin yerine ben utandım.

Crucial hakkında ne biliyorsun da kötülüyorsun? Kaynağın nedir? Paylaş da sabaha kadar güleyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne istiyorsun kıyamet kopup sağlam mi ciksin?
Arkadaş ya kötü bir Crucial modeli kullanmış ve arıza vermiş ya da 11 yaşında falan Crucial'ı hayatında hiç duymamış. Yoksa herhangi bir insan evladının Crucial P5 Plus yerine Kioxia G2 önermesinin imkanı yok.

Kanıt at diyorum atmıyor, SSD'nin iyi olduğuna dair kanıt atıyorum sadece video başlığını okuyup dalgaya alıyor. Rezalet bir durum, konuştukça batıyor vallahi.

İyi değil dediğin markanın arkasında koskoca Micron var. Kendi kontrolcüsünü, NAND'sini, DRAM'ini üreten ve satan bir marka. DDR4'ün en kaliteli belleklerinden olan Crucial Ballistixleri de unuttun herhalde.

P5 Plus; 980 Pro, KC3000 ve Kioxia Exceria Pro muadili bir disk. Kioxia Exceria kullanıcı olarak, P5 Plus kötüyse Exceria G2 çöptür.

1900 lira güzel bir fiyat olabilir ancak Crucial'ın global garantisi yoksa garantisiz bir SSD'yi 1900 TL'ye almış olacaksın, dolayısıyla bana göre bu mantıksız. 200-300 daha koyup Türkiye garantili Exceria PRO veya KC3000 almak daha mantıklı. Üçü aynı segmentin ürünü.

1900 lira güzel bir fiyat olabilir ancak Crucial'ın global garantisi yoksa garantisiz bir SSD'yi 1900 TL'ye almış olacaksın, dolayısıyla bana göre bu mantıksız. 200-300 daha koyup Türkiye garantili Exceria Pro veya KC3000 almak daha mantıklı. Üçü aynı segmentin ürünü.

5 yıl garantisi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı