Bunlardan baska drive gözükmüyorTüm diskleri silmeniz gerekiyor. Sildikten sonra tüm disklerin tek bir diskte toplanması gerekiyor. Doğru yaptığınıza emin misiniz? Fotoğraf yollayabilir misiniz?
Hepsini silin bir daha ekran görüntüsü atın.Bunlardan baska drive gözükmüyor
Birçok kez denedim zaten bilgisayarı yeni formatladım başka bi çözümü yok mu?Hepsini silin bir daha ekran görüntüsü atın.
Bilemiyorum. Siz o 1TB diskin tek disk olduğuna emin misiniz?Birçok kez denedim zaten bilgisayarı yeni formatladım başka bi çözümü yok mu?
Eminim.Şu anda bu kadar çok dosya çıkması normal mi?Bilemiyorum. Siz o 1TB diskin tek disk olduğuna emin misiniz?
bunları herhangi birşey yapmanıza gerek yok bunlar önceden diske yükleyipte sildiğiniz şeyler burayla işiniz yok, arkadaşın dediği gibi bütün diski sildiğinizde ne oluyor?Eminim.Şu anda bu kadar çok dosya çıkması normal mi?
800 gb yi aştı lost files boyutu bunları ne yapacağım silemiyorum disk 500gb olduğu için içeriye de atamıyorum
Sanki disk hiç 1tb değilmiş gibi o kaybolan diğer yarısı hiçbir şekilde gözükmüyor.bunları herhangi birşey yapmanıza gerek yok bunlar önceden diske yükleyipte sildiğiniz şeyler burayla işiniz yok, arkadaşın dediği gibi bütün diski sildiğinizde ne oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.