Gençoyuncu Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 Arkadaşlar format attım PC'ye 1 TB hard disk sadece 500 GB gözüküyor, sadece C ama D hafızası yok. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023
Arkadaşlar format attım PC'ye 1 TB hard disk sadece 500 GB gözüküyor, sadece C ama D hafızası yok. Ne yapacağım?
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 26 Mart 2023 #2 Aramaya sabit yazıp disk yöneticisini açar mısın? Artı 0 Eksi Çözüm
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.700 Çözümler 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #3 Gençoyuncu dedi: Arkadaşlar format attım PC'ye 1 TB hard disk sadece 500 GB gözüküyor, sadece C ama D hafızası yok. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşın dediği gibi disk yöneticisini kontrol et. Ardından ayrıştırılması gereken durum olabilir. Artı 1 Eksi
Gençoyuncu dedi: Arkadaşlar format attım PC'ye 1 TB hard disk sadece 500 GB gözüküyor, sadece C ama D hafızası yok. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşın dediği gibi disk yöneticisini kontrol et. Ardından ayrıştırılması gereken durum olabilir.
KS KS Gençoyuncu Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #4 ahmttrn60 dedi: Diğer arkadaşın dediği gibi disk yöneticisini kontrol et. Ardından ayrıştırılması gereken durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladim disk yoneticisinden ayirdim artik kullanıyorum. Artı 0 Eksi
ahmttrn60 dedi: Diğer arkadaşın dediği gibi disk yöneticisini kontrol et. Ardından ayrıştırılması gereken durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladim disk yoneticisinden ayirdim artik kullanıyorum.