1 TB Harddisk Önerisi

Seagate Barracuda serisini tavsiye ederim. Cidden kaliteli ve dayanıklı bir üründür. Şahsi fikrim WD o kadar iyi değil. Bir iki sefer deneme imkanım oldu ama hep bir sorunlu çıktı. Güvenim pek yok.
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı

Geçen hafta aldım testini falan yaptım sıkıntı yok fiyatı biraz daha uygun.
Blue serisi biraz kötü gibi hocam sanki. Benim denediklerim en azından.

Seagate Barracuda serisini tavsiye ederim. Cidden kaliteli ve dayanıklı bir üründür. Şahsi fikrim WD o kadar iyi değil. Bir iki sefer deneme imkanım oldu ama hep bir sorunlu çıktı. Güvenim pek yok.
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı

Blue serisi biraz kötü gibi hocam sanki. Benim denediklerim en azından.
O Seagate HDD bende var. Evdeki iki farklı sistemde de Seagate HDD takılı. Biraz gürültülü çalışıyor. Seagate markası biraz sesli çalışıyor sanırım, öyle bir şey duymuştum. Sorun olur mu bilmem.

O Seagate HDD bende var. Evdeki iki farklı sistemde de Seagate HDD var. Biraz gürültülü çalışıyor. Seagate markası biraz sesli çalışıyor. Sorun olur mu bilmem.
Ben son üç bilgisayarımda aynı marka ve modeli kullanıyorum. Ben ses olayı hiç yaşamadım bak o ilginç oldu. Hatta WD Black vardı birinde bildiğin kasadan bir şey çıkacak zannediyordum:) Yani kullanıcı olarak Seagate Barracuda'dan memnunum açıkçası ama kişisel görüşüm tabi bu. Kriter yaratmaz.

Taşınabilir olsun sabit olsun. Disk alacaksam hep seagate alırım. 10yıldır bir yamuğunu görmedim. Oyun oynanacaksa iops değerlerine bakılarak seçim yapılabilir. Hız olarak zaten fazlasıyla yeterli hdd ler.

Almayı planlıyorum fakat satıcı hakkında çok şikayet var daha iyi bir satıcı var mı bildiğiniz site vb ? Ya da seagate falan almalı mıyım link atar mısınız öneri ?

Hocam, yakın zamanda Seagate'in 2TB harddiskini aldım. İçine oyunlarımı v.s kurdum güzel çalışıyor diyebilirim.
Benchmark;
SeaGate.PNG
Link: SEAGATE ST2000DM008 Barracuda 2TB 256MB 7200rpm SATA 6.0Gb/s Dahili sabitdisk - inventus

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı