1 TB HDD 30 GB Gözüküyor

SemihMutlu077

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim için önemli olan fotoğrafların olduğu harddiske evde halihazırda bir USB bellek olmadığı için Windows 10 yükleme aygıtını oraya yükledim. Ondan sonra harddisk 32 GB gözüküp içerisinde hiçbir şey gözükmüyor. WD'nin 1TB harddiskidir. Acilen cevaplayabilirseniz sevinirim çözüm yolu var mıdır?

ESD.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masası > Sistem ve Güvenlik > Yönetimsel Araçlar >Bilgisayar Yönetimi > Depolama > Depolama Yönetimi > Bu kısımdan sonra C ve Sistem ayrılmış kısım olarak çıkması gerekiyor sistem ayrılmamışa tıklayıp bir Harf atayın ve tamama tıklayın. Eğerki böyle birşey yok ise sadece C var ise genişlet deyip ordaki size girebilecek en büyük rakamı girip tamama tıklayın.

Videonun sonlarına doğru disk yönetimi var orayı takip edip sorunu çözebilirsiniz muhtemelen flash bellek ve disk aynı harfi taşıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı