Rambo01 Femtopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar Sahibinden'de aldım bu HDD'yi ama görünmüyor ne yapmam gerekiyor? Oyunlarımı falan yükleyeceğim.
Arkadaşlar Sahibinden'de aldım bu HDD'yi ama görünmüyor ne yapmam gerekiyor? Oyunlarımı falan yükleyeceğim.
Çözüm misty rosetta 26 Haziran 2025 Çözüldü: Windows (EFI) disk sistem bölümü nasıl silinir? Burada olan 2 bölümü sildim, Ubuntu kuruluydu. Son bir bölüm kaldı ama onu silemedim; sağ tık yaptım, sadece yardım çıktı. 24, 75 olan bölümü silmek istiyorum, nasıl yapabilirim? www.technopat.net Şu konuya bakabilirsiniz.
Çözüldü: Windows (EFI) disk sistem bölümü nasıl silinir? Burada olan 2 bölümü sildim, Ubuntu kuruluydu. Son bir bölüm kaldı ama onu silemedim; sağ tık yaptım, sadece yardım çıktı. 24, 75 olan bölümü silmek istiyorum, nasıl yapabilirim? www.technopat.net Şu konuya bakabilirsiniz.
KS KS Rambo01 Femtopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #11 misty rosetta dedi: EFI sistem bölümünü de silebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sildim ve sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
misty rosetta dedi: EFI sistem bölümünü de silebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sildim ve sorunu çözdüm.