Son zamanlarda HDD yavaşlamaya başladı resimde quick scan yaptım 4 tane hata kodu çıktı. Ne yapmamı önerirsiniz. İçinde kişisel önemli bilgilerde var. HDD içindeki diski çıkarıp başka hardiskin içine taksam okuma kafası değiştirme mantığıyla. HDD normal hızına döner mi?
Öyle bir şey yapmayın, kişisel önemli dosyalarınızı taşınabilir HDD'ye ya da USB'nize sığacak kadarsa USB'ye atın. Sonrasında yeni bir HDD ya da SSD alın.
Quick scan kaldırıp detaylı tarama başlattım bulut depolamada tutmamı önerir misiniz? Google Drive Mega MediaFire gibi sitelerde eski resimleri özel bilgileri videoları falan toplam 20GB kişisel önemli dosya var.
Quick scan kaldırıp detaylı tarama başlattım bulut depolamada tutmamı önerir misiniz? Google Drive Mega MediaFire gibi sitelerde eski resimleri özel bilgileri videoları falan toplam 20GB kişisel önemli dosya var.
Bence "Quick scan" seçili olmasına rağmen bu kadar hata çıktığına göre harddiskinizin bu kadar dayandığına şükredin İçerisindeki önemli dosyalarınızı zaman kaybetmeden yedekleyin.