1 TB HDD'nin sağlığı normal mi?

Makaleler
9
Son zamanlarda HDD yavaşlamaya başladı resimde quick scan yaptım 4 tane hata kodu çıktı. Ne yapmamı önerirsiniz. İçinde kişisel önemli bilgilerde var. HDD içindeki diski çıkarıp başka hardiskin içine taksam okuma kafası değiştirme mantığıyla. HDD normal hızına döner mi?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Quick scan kaldırıp detaylı tarama başlattım bulut depolamada tutmamı önerir misiniz? Google Drive Mega MediaFire gibi sitelerde eski resimleri özel bilgileri videoları falan toplam 20GB kişisel önemli dosya var.

Quick scan kaldırıp detaylı tarama başlattım bulut depolamada tutmamı önerir misiniz? Google Drive Mega MediaFire gibi sitelerde eski resimleri özel bilgileri videoları falan toplam 20GB kişisel önemli dosya var.
Bence "Quick scan" seçili olmasına rağmen bu kadar hata çıktığına göre harddiskinizin bu kadar dayandığına şükredin :) İçerisindeki önemli dosyalarınızı zaman kaybetmeden yedekleyin.

Bulut sistemi de olabilir. Ayrıca 32 GB USB flash disk alabilirsiniz.

Hepsini Drive'ınız ücretsizse Drive'a koyamazsınız zaten. Mega'ya koyabilirsiniz veya ikiye bölüp Google Drive ve OneDrive'a yükleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı