- Makaleler
- 9
Kişisel bilgilerini yedekle. İnternetten HDD Regenerator kur. USB Boot haline getir. Şansını bir dene, bir şey kaybetmezsin.
Deneyeceğim hocam genede ne olur ne olmaz yedek alacağım.
Kişisel bilgilerini yedekle. İnternetten HDD Regenerator kur. USB Boot haline getir. Şansını bir dene, bir şey kaybetmezsin.
Üst düzey sıkıştırma yapmak isterseniz 7ZIP kullanabilirsiniz.
Deneyeceğim hocam genede ne olur ne olmaz yedek alacağım.
7 ZIP ile rar. Sıkıştırmayı da Solid yap. Ses dosyalarını falan sıkıştırman mümkün değil. Bunları yapmadan önce kişisel verilerini yedekle.
Kişisel bilgilerin dışında diğer dosyaların upload edilmesinin çok uzun süreceğini düşünüyorum. O zamana kadar HDD dayanmayabilir de. O dosyaları koruyabileceğin ücretsiz bulut hizmeti olduğunu da sanmıyorum. Benim sana tavsiyem sadece kişisel bilgileri yedekleyip, HDD Regenerator'u denemen.
İçindeki dosyaların türüne göre değişir. Metin tabanlı bir dosyaysa güzel sıkışır ama video/ses varsa verimli sıkışmaz.
Kişisel verilerini yedekle ve öyle dene bunları. Riske atma.
7ZIP kullanabilirsin. Arc tabanlı olanalar var ama olması gerektiğinden fazla kaynak tüketiyorlar.
Kişisel dosyalarını ne olur olmaz sıkıştırmadan at. Gerisine de çok uğraşmaya gerek yok, her türlü indireceksin nasolsa. Ha buluttan ha Steam'den.
Kişisel bilgilerin dışında diğer dosyaların upload edilmesinin çok uzun süreceğini düşünüyorum. O zamana kadar HDD dayanmayabilir de. O dosyaları koruyabileceğin ücretsiz bulut hizmeti olduğunu da sanmıyorum. Benim sana tavsiyem sadece kişisel bilgileri yedekleyip, HDD Regenerator'u denemen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.