1 TB internet 5 kişiye yeter mi?

Hocam bende zaten 1000 GB demişim. Araya sadece nokta ekledim. Biz şahsen ordudayken 5 devrem ile aldığımız zaman yetmeyip sınırsız versiyona geçiş yapmıştık.
Hocam 1TB internet 1024 GB internet ediyor. 1000 değil.

Hocam 1.000 GB internet yapar o da yetmeyebilir. Sınırsız paketleri mevcuttu aslında onlara neden bakmadınız? Arkadaşlardan bazıları Netflix filmleri indirip çok fazla izlemezlerse yetebilir.
Sorduğum zaman sınırsız olmadığını, en fazla 2 TB olduğunu söylemişlerdi. 3000 küsur lira da fatura olur dedi. Malum bütçeyi aşıyor biraz

Sorduğum zaman sınırsız olmadığını, en fazla 2 TB olduğunu söylemişlerdi. 3000 küsur lira da fatura olur dedi. Malum bütçeyi aşıyor biraz
Daha önce dediğim gibi kotasız kullanıyordum o zaman kaldırmışlar. Yeter lakin sürekli kullanılmayacaksa. Önce bir alıp deneyin yetmezse yükseltirsiniz.

Yetmez gibi geliyor ilaki PC'den işi olan olacak yetsede videoların falan çok akıcı olacağını sanmıyorum.
Odada tek Bir kişide bilgisayar var, diğerlerinde tablet/telefon var. Hız 5mbs olsa bile razıyım. Yurdun internetine bağlıyken mesaj gönderemediğimiz zamanlar oluyor.

Daha önce dediğim gibi kotasız kullanıyordum o zaman kaldırmışlar. Yeter lakin sürekli kullanılmayacaksa. Önce bir alıp deneyin yetmezse yükseltirsiniz.

Odada en fazla zaman geçiren benim, diğerleri genelde 4-6'dan sonra geliyor. Dediğiniz gibi yetmezse paketi yükseltiriz.

Odada tek bir kişide bilgisayar var, diğerlerinde tablet/telefon var. Hız 5Mbps olsa bile razıyım. Yurdun internetine bağlıyken mesaj gönderemediğimiz zamanlar oluyor.

O arkadaşınız eğer cidili dosya yüklemedir oyun oynamadır yaparsa yetmez hız konusunda o kadarına razıysanız yeter videolari 720p de izleyin.

Yetmesine yeter de bizim odada da Superbox var. Özellikle akşam yoğunluk saatlerinde çekmediği çok oluyor. 5-10 Mbps aldığımız zamanlar oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı