1 TB M.2 SSD önerisi

Makaleler
9
Yer
C-137
Anakart
B350 Tomahawk Arctic
Windows için Samsung 870 Evo kullanıyorum. Bana sadece oyun kurmak için SSD önerir misiniz? Daha önce hiç M.2 SSD kullanmadım, anakartım da M.2 vidası eksik. SSD'nin yanında vida gelmiyor diye tahmin ediyorum. Vidayı hızlı bir şekilde nasıl temin edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows için Samsung 870 EVO kullanıyorum. Bana sadece oyun kurmak için SSD önerir misiniz? Daha önce hiç M.2 SSD kullanmadım, anakartım da M.2 vidası eksik. SSD'nin yanında vida gelmiyor diye tahmin ediyorum. Vidayı hızlı bir şekilde nasıl temin edebilirim?

Kanka bir şey diyeyim mi bütçen kaç 2 TB kullanıyorum gayet memnunum Amazon.com.tr

Kanka bir şey diyeyim mi bütçen kaç 2 TB kullanıyorum gayet memnunum Amazon.com.tr
Çöp. Ayrıca kişisel deneyimlere göre bileşen önerilmez.
Arkadaş SATA SSD kullanıyor zaten orta halli bir şey olarak benim önerdiğimden başka varsa buyurun.
Ezberden sallıyorsun. G2 hakkında en ufak fikrin var mı? Bütçe bilmeden öneri yapıyorsun ve depolama için alacağını söylemesine rağmen, G2 öneriyorsun. Senin paran değil diye parası boşa gitmemiş olmuyor. Hiç G2 incelemesi inceledin mi? G2'nin sorunlarıyla ilgili en ufak bilgin var mı? Sağdaki soldaki hocanın lafıyla iş yapıyorsun. Hangi amaca nasıl SSD önerilmesi hakkında ne bilgin var? Kaç tane SSD biliyorsun? Kullandığın SSD listesi nedir veya direkt kullanmıyor musun?

Ezberden sallıyorsun. G2 hakkında en ufak fikrin var mı? Bütçe bilmeden öneri yapıyorsun ve depolama için alacağını söylemesine rağmen, G2 öneriyorsun. Senin paran değil diye parası boşa gitmemiş olmuyor. Hiç G2 incelemesi inceledin mi? G2'nin sorunlarıyla ilgili en ufak bilgin var mı? Sağdaki soldaki hocanın lafıyla iş yapıyorsun. Hangi amaca nasıl SSD önerilmesi hakkında ne bilgin var? Kaç tane SSD biliyorsun? Kullandığın SSD listesi nedir veya direkt kullanmıyor musun?

Hocam biraz fazla gömdünüz sanki :D forumda ben dahil bu SSD'yi çok fazla kullanan var ve genel olarak F/P diye öneriliyor.

He öyle mi olmuş? Peki neden senden başka MLD M500 öven görmedim. Ekstra olarak 1400 TL'ye 7000 - 4700 SSD biraz bedava olmamış mı? Bir de kaç tane SSD biliyorsun falan filan diye saçmalamışsın. Gülüp geçiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı