1 TB M.2 SSD önerisi

ASUS TUF A15 kullanıyorum. 512 GB yeterli gelmediği için yeni bir SSD arayışındayım. Windows'u içine kuracağım için DRAM'li almak daha mantıklı olur diye düşündüm. 2000-2500 arasında bir bütçeye göre 1 TB M.2 SSD önerebilir misiniz?

Dram olayı nedir tam olarak bende m2 SSD almayı düşünüyorum piyasada daha hızlı okuma yazma olanları var ama onlarda da Dram yok sanırım. Bu fiyatlarda en iyisi bu mudur?
Ne yazıkki o.

DRAM, adı üstünde SSD'nin RAM'i oluyor. DDR3, DDR4 diye varyantları vardır ve verilerinizin depolandığı NAND birimlerinden kontrolcüye çok daha hızlı ve düzenli bir iletişim kurmasında iyi bir rol oynuyor. Aynı işlemci ile SSD'nin arasındaki işleri halleden Corsair RAM'leriniz gibi.

DRAM olduğu zaman daha kararlı, düzenli ve uzun ömürlü oluyor SSD. Ayrıca diğer 5-6 GB hızlı DRAM'siz SSD'ler 20-30GB aktarmadan sonra hızları 1GB gibi değerlere çakılırken, DRAM'li SSD'lerde o limit 50-60GB'ye filan çıkıyor. (Atıyorum)

Ne yazık ki o.

DRAM, adı üstünde SSD'nin RAM'i oluyor. DDR3, DDR4 diye varyantları vardır ve verilerinizin depolandığı NAND birimlerinden kontrolcüye çok daha hızlı ve düzenli bir iletişim kurmasında iyi bir rol oynuyor. Aynı işlemci ile SSD'nin arasındaki işleri halleden Corsair RAM'leriniz gibi.

DRAM olduğu zaman daha kararlı, düzenli ve uzun ömürlü oluyor SSD. Ayrıca diğer 5-6 GB hızlı DRAM'siz SSD'ler 20-30GB aktarmadan sonra hızları 1GB gibi değerlere çakılırken, DRAM'li SSD'lerde o limit 50-60GB'ye filan çıkıyor. (Atıyorum)

Bu Kioxia G2 de var mı hocam DRAM?

Merhaba msi mpg b550 gaming plus ana kartımın 1. slotuna kioxia exceria pro ssd 1 tb modelini taktım okuma yazma hızları şu şekilde sizce bu değerler normal mi?
1746031908746.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı