1 TB M.2 SSD önerisi

Üstündeki soğutucu bloğun vidasını fazlamı sıkıyorsunuz? Veya baskı uyguluyor mu? 2. slotta komple sorunsuz çalışıyor mu birde? 2. slotta bir sorun yoksa eğer anakartın 1. slotunda bir sorun olabilir.
İkisinde de sorun çıkarıyorsa SSD sorunlu olabilir.

soğutucu takılı değil şu anda 2. slot PCIe 3.0x4 destekliyor o yüzden o sonucu vermiş olabilir ikisi de aynı değerleri veriyor şu anda.

soğutucu takılı değil şu anda 2. slot PCIe 3.0x4 destekliyor o yüzden o sonucu vermiş olabilir ikisi de aynı değerleri veriyor şu anda.
Bahsettiğiniz kasma, takılma sorunları varmı peki? Her ikisi içinde soruyorum.

Bahsettiğiniz kasma, takılma sorunları varmı peki? Her ikisi içinde soruyorum.
2. Slota takınca kasılma yada donma olmuyor sonuçlar ise bu şekilde, kafam çok karıştı. Tüm sistemi toplayalı 1 ay oldu, aktif olarak kullanmadığım için yeni fark ediyorum sorunu, sorun anakartta mı diskte mi anlayamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1746047192000.png
    535,1 KB · Görüntüleme: 18
Gen 3 için sonuçlar normal.

SSD'yi başka bir cihazda deneme imkanınız varsa anca anlaşılır durum veya anakarta farklı SSD takarak. Bilgisayarcılarda belki SSD'yi deneyebilirsiniz.

Bu marka modelin 500GB olan versiyonunda da DRAM desteği var mı biliyor musunuz? Bir de Ayrıca soğutma için soğutucu blok almaya gerek var mı?

Son düzenleme:
Bu marka modelin 500GB olan versiyonunda da DRAM desteği var mı biliyor musunuz? Bir de Ayrıca soğutma için soğutucu blok almaya gerek var mı?
Exceria G2'nin 500GB versiyonunda da DRAM bulunuyor, 512mb ve DDR4 olması lazım. 1TB için ise 1GB bulunuyor. Aradaki DRAM farkı bu sadece.
Soğutucu blok alırsanız güzel olur ama serin bir kasada şart değil.

Hocam peki G2 yerine exercia pro önerir misiniz? Bekleyip bütçeyi arttırmaya çalışmıştım. Daha iyisi var mıdır exercia pro fiyatında?

Hocam peki G2 yerine exercia pro önerir misiniz? Bekleyip bütçeyi arttırmaya çalışmıştım. Daha iyisi var mıdır exercia pro fiyatında?
Ne yazıkki yok, olsa bile "Bir üstüne şu var, bir üstünde şu var." muhabbeti oluyor bi bakıma.
Exceria Pro'yu önerebilirim, en F/P modellerden biri. E18 kontrolcüsü kullanıyor.

Ne yazıkki yok, olsa bile "Bir üstüne şu var, bir üstünde şu var." muhabbeti oluyor bi bakıma.
Exceria Pro'yu önerebilirim, en F/P modellerden biri. E18 kontrolcüsü kullanıyor.
Teşekkür ederim hocam. Peki Asus tuf a15 laptoba takmamda bir sorun olur mu ısınma konusunda? Laptop genel olarak 90 dereceleri görüyor yükte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…