1 TB M.2 SSD onerisi

Attiklarinzdan 980Pro ve Kingston Fury renegade ve kendi sectigim KC3000 arasında kaldım. Sizce benim anakartim icin hangisi en mantiklisi olur?

Evet tam olarak da demek istedigim buydu yani zaten alamayacagim hizlar icin gereksiz para vermek bana da biraz salaklik ama gelecege yatirim gibi geldi, degisip degismeyecegimi bilmiyorum ama 600 700 lira daha vermek benim icin çok da kotu bir fikir gibi degil.

Attiklarinzdan 980Pro ve Kingston Fury renegade ve kendi sectigim KC3000 arasında kaldım. Sizce benim anakartim icin hangisi en mantiklisi olur?

Hiçbiri. Üçü de PCI-e 4.0.

Kioxia Exceria G2 de DRAM'e sahip ve 1100 TL.

Hiçbiri. Üçü de PCI-e 4.0.

Kioxia Exceria G2 de DRAM'e sahip ve 1100 TL.

Evet onu bende dusundum ama ileride sistemde degisiklige gidersem benim icin daha yararli olabilir gibi ama su anda gunu kurtarmak icin o kadar para veresim yok aslinda.

Evet lakin soğutma vb farklarda var ve ileride upgrade yaparsa durumlar değişir 400 lira fark verilir bence.

100 liraya M.2 SSD soğutma bloğu alıp takabilir(gerek bile yok). Bu dert değil. Upgrade yapacağını söylememiş. Madem fazla para vermek istemiyor, en iyi seçenek Kioxia.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…