1 TB M.2 SSD onerisi

Attiklarinzdan 980Pro ve Kingston Fury renegade ve kendi sectigim KC3000 arasında kaldım. Sizce benim anakartim icin hangisi en mantiklisi olur?

İleride anakart değişmeyi düşünmüyorsanız bunu tercih edebilirsiniz. Fazla para ödemek gereksiz olacaktır.

Evet tam olarak da demek istedigim buydu yani zaten alamayacagim hizlar icin gereksiz para vermek bana da biraz salaklik ama gelecege yatirim gibi geldi, degisip degismeyecegimi bilmiyorum ama 600 700 lira daha vermek benim icin çok da kotu bir fikir gibi degil.

Attiklarinzdan 980Pro ve Kingston Fury renegade ve kendi sectigim KC3000 arasında kaldım. Sizce benim anakartim icin hangisi en mantiklisi olur?

Hiçbiri. Üçü de PCI-e 4.0.

Pny 1 TB XLR8 CS3040 M280CS3040-1TB-RB M.2 PCI-Express 4.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe önerim kesinlikle bu desteklemese bile DRAM'li bir M.2 SSD her zaman iyidir ve bedava bence şu an 2 gün önce daha ucuzdu.
Kioxia Exceria G2 de DRAM'e sahip ve 1100 TL.

Evet lakin soğutma vb farklarda var ve ileride upgrade yaparsa durumlar değişir 400 lira fark verilir bence.

100 liraya M.2 SSD soğutma bloğu alıp takabilir(gerek bile yok). Bu dert değil. Upgrade yapacağını söylememiş. Madem fazla para vermek istemiyor, en iyi seçenek Kioxia.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı