USB belleğinizi hangi dosya formatında kullanmalısınız ve bu neden önemli, bu sorunun cevabını veriyoruz. USB bellekleri sık kullanan bir kullanıcı, büyük
USB belleğinizi hangi dosya formatında kullanmalısınız ve bu neden önemli, bu sorunun cevabını veriyoruz. USB bellekleri sık kullanan bir kullanıcı, büyük
@Emma Stone
Hocam çok soru sordum kb ama bir sorum daha olacak.
Yeni aldığım diski şu anda aktif olarak kullanmama rağmen 40-45 derece sıcaklıklarda geziyor. Diğer kullanılan ssd ise 18 derece ve m.2 soğutma olmadığı halde. M.2 soğutma olan neden bu kadar ısınıyor? Tam tersi olması gerekmez miydi? Herhalde sende bu ssd'yi kullanıyorsun. Sende boştayken bu kadar ısınma oluyor mu?
Bu SSD'yi de kullanıyorum. Diğer ssd'ye m.2 soğutmalı ana yuvayı vermiştim. Geriye kalan 2 yuvadan birine bu ssd'yi taktım. Acaba bu yüzden mi okuma değeri sunulandan düşük?
@KeljiX Bu da normal gibi. Yazma hızı zaten vaad edilen değerde. Okuma hızınının vaad edilen değeri 2200MB/S ama SSD’ler her zaman vaad edilen değeri stabil şekilde vermezler. Normal. Keyifli kullanımlar dilerim.
@KeljiX Bu da normal gibi. Yazma hızı zaten vaad edilen değerde. Okuma hızınının vaad edilen değeri 2200MB/S ama SSD’ler her zaman vaad edilen değeri stabil şekilde vermezler. Normal. Keyifli kullanımlar dilerim.