1 TB NVMe M.2 SSD önerisi

Bütçe
2000
@KeljiX NTFS biçimi dediğin her iki durum içinde en iyisi olacaktır. exFat'i Mac sistemlerde kullanmanı öneririm.

Teşekkür ederim.

@Emma Stone
Hocam çok soru sordum kb ama bir sorum daha olacak.

Yeni aldığım diski şu anda aktif olarak kullanmama rağmen 40-45 derece sıcaklıklarda geziyor. Diğer kullanılan ssd ise 18 derece ve m.2 soğutma olmadığı halde. M.2 soğutma olan neden bu kadar ısınıyor? Tam tersi olması gerekmez miydi? Herhalde sende bu ssd'yi kullanıyorsun. Sende boştayken bu kadar ısınma oluyor mu?

Dosya Ekleri

• 1660379890138.png
    2,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Konuyu hortlatmış olacağım fakat bir sorum var

İş yoğunluğu sebebiyle testlere vakit ayıramamıştım. Şimdi bakabildim.

Sence değerler iyi mi? Okuma iyi görünüyor fakat yazma 6000'den düşük geldi. Okuma yazma 6600 yazıyordu crucial'ın sitesinde.

@Emma Stone bilgilendirme şansın var mı?
Şimdiden teşekkürler.

@KeljiX Bu da normal gibi. Yazma hızı zaten vaad edilen değerde. Okuma hızınının vaad edilen değeri 2200MB/S ama SSD’ler her zaman vaad edilen değeri stabil şekilde vermezler. Normal. Keyifli kullanımlar dilerim.

@KeljiX Bu da normal gibi. Yazma hızı zaten vaad edilen değerde. Okuma hızınının vaad edilen değeri 2200MB/S ama SSD’ler her zaman vaad edilen değeri stabil şekilde vermezler. Normal. Keyifli kullanımlar dilerim.
Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…