1 TB kaliteli NVMe SSD arıyorum. Yazılım geliştiriyorum ve oyun oynuyorum. PCI-e 4.0 destekliyor anakart ve işlemcim. Ama slot ekran kartının hemen üstünde o yüzden soğutucusuz kullanılmaz sanırım 4.0 alırsam. 3.0 alırsam en altta ekran kartına uzak bir slot var orada problem olmaz gibi. Gözüme çarpanlar;
Kioxia Exceria Plus G2.
Samsung 970 EVO Plus.
Samsung 980 Pro.
Kingston KC2500
Aralarında en iyisi 980 tabii ki onu biliyorum fakat 970 alayım desem ikisi arasında 150 liralık bir fark var. 970 alacak olsam 980 alırım daha mantıklı. Her ne kadar gereğinden fazla olsa da geleceğe dönük olmuş olur. Ama Kioxia veya Kingston alacaksam durum daha farklı. Kingston'ın fiyatı uygun ama sanırım OS yüklüyken bir süre sonra sıkıntı yaşayanlar olmuş. Tavsiyeniz ne olur?
Kioxia Exceria Plus G2.
Samsung 970 EVO Plus.
Samsung 980 Pro.
Kingston KC2500
Aralarında en iyisi 980 tabii ki onu biliyorum fakat 970 alayım desem ikisi arasında 150 liralık bir fark var. 970 alacak olsam 980 alırım daha mantıklı. Her ne kadar gereğinden fazla olsa da geleceğe dönük olmuş olur. Ama Kioxia veya Kingston alacaksam durum daha farklı. Kingston'ın fiyatı uygun ama sanırım OS yüklüyken bir süre sonra sıkıntı yaşayanlar olmuş. Tavsiyeniz ne olur?
Son düzenleyen: Moderatör: