Kaan Sevin
Hectopat
İşlemim bitti formatımı attım fakat 1TB olan diskim 35 GB olarak gözüküyor nasıl geri döndüreceğim yardım eder misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat çubuğunda ki pencere simgesine sağ tıkla disk yönetimine bak orda kalan siyah alanla gösteriliyor mu?İşlemim bitti formatımı attım fakat 1TB olan diskim 35 GB olarak gözüküyor nasıl geri döndüreceğim yardım eder misiniz?
şuanda 961 gb olarak kurtardım fakat geri kalan bölümü göremiyorum ve geri kalan bölgede işime yarayacak dosyalarım kişişel bilgilerim var. Disk yönetiminde o alan gözükmüyor ?Başlat çubuğunda ki pencere simgesine sağ tıkla disk yönetimine bak orda kalan siyah alanla gösteriliyor mu?
961 gb normal zaten. Yani tam 1024 gb olmaz ki. Ben mi yanlıs anladım acebaşuanda 961 gb olarak kurtardım fakat geri kalan bölümü göremiyorum ve geri kalan bölgede işime yarayacak dosyalarım kişişel bilgilerim var. Disk yönetiminde o alan gözükmüyor ?
961 gb normal zaten. Yani tam 1024 gb olmaz ki. Ben mi yanlıs anladım aceba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.