1 TB SATA 3 James Donkey vs 1 TB M.2 Crucial P1

BerkaYılmaz

Kilopat
Evet arkadaşlar, başlıktaki gibi hangisini almam daha mantıklı olur laptopda kullanacağım. 1 adet Samsung M.2 SSD takılı zaten 1 adet boş SATA ve 1 adet M.2 slotum var.
SATA 3 1 TB James Donkey mı alsam daha iyi yoksa Crucial 1 TB M.2 SSD mi alsam daha iyi hangisinin ömrü daha uzundur, kontrolcüsü daha iyidir? Fiyatları birbirine yakın olduğu için arada kaldım. Sonuçta M.2 SSD en güncel teknoloji.

Samsung 860 Qvo Mz-76q1t0bw 1 Tb Sata 3 Ssd - n11.com SATA tercih edebilirsiniz.

M2 almak isterseniz, 1 TB olmak zorunda mı? 1 TB fiyatları gerçekten uçuk düzeyde.
Peki Crucial M2 1 TB mi yoksa Samsung 860 Qvo mu hangisinin ömrü uzundur takmisken 1 TB olması iyi olur çünkü şu an 1 tane Samsung 970 256 lik M2 sata SSD var 1 tanede 750 lik WD black HDD var oyunları ona kuruyorum yetmiyor gibi hani 500 hiç yetmez.
500GB yeterli olursa bunu önerebilirim. Yetmez diyorsan Crucial P1. Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD Fiyatı
750 GB HDD yerine takacağım, bilgisayarımi yeni aldim hevesim varken 1 TB veya 960 GB lik almam yararıma olur çünkü 750 lik HDD anca yetiyor.

İstediğiniz tercihi yapabilirsiniz. Zaten Crucial, Micron tarafından üretiliyor direkt olarak. Ben olsam Crucial alırdım.

İstediğiniz tercihi yapabilirsiniz. Zaten Crucial, Micron tarafından üretiliyor direkt olarak. Ben olsam Crucial alırdım.
Aynen Crucial hem M2 olmasından avantajlı eğer micron tarafından üretiliyor ise bana güven verir Samsung da sata 3 ama ömür bakımından çok güven veriyor.
Eski bilgisayarımda 850 Evo vardı 5 yıllık oldu hala yasiyor sapasağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…