1 TB SATA SSD Tavsiyesi

Evet fakat sahte ürün olayları sıkıntı ya. SanDisk'te nasıl acaba piyasada sahtesi dolanıyor mu? Anladığım kadarıyla şu an Samsung veya Kingston SSD'lerde sahte olması orijinal olmasından daha yüksek ihtimal.

Önerdiğim SanDisk'in satıcısı gayet güvenilir. Daha önce de sahte ürün alana denk gelmedim.

Önerdiğim SanDisk'in satıcısı gayet güvenilir. Daha önce de sahte ürün alana denk gelmedim.
Ben de SanDisk'te pek duymadım. Peki disklerin yazma ömürlerini falan karşılaştırabileceğim bir veri tabanı var mı? Ömür konusu önemli. Çünkü ben bir ürün aldığımda uzun süre kullanırım.

SanDisk Ultra 3D 1 TB modelini sipariş geçtim bakalım.

Son düzenleme:
Ben de SanDisk'te pek duymadım. Peki disklerin yazma ömürlerini falan karşılaştırabileceğim bir veri tabanı var mı? Ömür konusu önemli. Çünkü ben bir ürün aldığımda uzun süre kullanırım.

SanDisk Ultra 3D 1 TB modelini sipariş geçtim bakalım.
Disklerin isminin sonuna TBW yazarak edinebilirsiniz bu bilgiyi.

Disklerin isminin sonuna TBW yazarak edinebilirsiniz bu bilgiyi TBW değeri rakiplerine göre biraz daha az
Ultra 3D modelinin TBW değeri rakiplerine göre daha az gözüküyordu. Bir de Nand layers sayısı 64. Bu biraz azmış sanırım rakiplerine göre. Fakat sahte ürünlerle uğraşmak istemediğim ve Samsung 870 evo ya da Kingston Kc600'ün orijinal olduğu bilinen yerlerde fiyatlar daha yüksek olduğu için SanDisk tercih ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı