Hocam seni çok yordum fakat H610M H V3 DDR4 (rev. 1.0) anakartın pcie slotunun hangi versiyon olduğunu bulamadım destek atabilir misin bir? eğer 3 ve üstüyse 4000/sn hıza ulaşabiliyor diye bir şey okudum da.
Hocam seni çok yordum fakat H610M h V3 DDR4 (rev. 1.0) anakartın PCI-e slotunun hangi versiyon olduğunu bulamadım destek atabilir misin bir? Eğer 3 ve üstüyse 4000/sn hıza ulaşabiliyor diye bir şey okudum da.
Şuan dönüştürücü ile taktım 880 mb/s hız alıyorum. Sizce bu oyun oynarken vs etkiler mi çok? Amazon.com.tr aldığım SSD bu hocam. Ayrıca mevcut kullandığım 1 tb SSD Samsung 970 Evo Plus bunları yer değiştirsem daha iyi olur mu?
Şu an dönüştürücü ile taktım 880 mb/s hız alıyorum. Sizce bu oyun oynarken vs etkiler mi çok? Amazon.com.tr aldığım SSD bu hocam. Ayrıca mevcut kullandığım 1 TB SSD Samsung 970 EVO Plus bunları yer değiştirsem daha iyi olur mu?
Kendi aralarında yer değiştirdim bu şekilde Windows kurulu disk ek aparatta 2 tb olan ise m2 girişinde duruyor şimdi. Henüz bir sorunla da karşılaşmadım. Teşekkür ederim hocam desteğin için.