SonVendetta
Megapat
Ana windows yüklü ssdyi oraya taksam yeni aldığımı anakarta direkt taksam bir sorun yaşar mıyım sence?Yaklaşık 1000 MB hız alırsın ama yine de mantıklı olur.
Ana windows yüklü ssdyi oraya taksam yeni aldığımı anakarta direkt taksam bir sorun yaşar mıyım sence?Yaklaşık 1000 MB hız alırsın ama yine de mantıklı olur.
Ana Windows yüklü SSD'yi oraya taksam yeni aldığımı anakarta direkt taksam bir sorun yaşar mıyım sence?
Hocam seni çok yordum fakat H610M H V3 DDR4 (rev. 1.0) anakartın pcie slotunun hangi versiyon olduğunu bulamadım destek atabilir misin bir? eğer 3 ve üstüyse 4000/sn hıza ulaşabiliyor diye bir şey okudum da.Sorun olacağını sanmıyorum. Yeni alacağın SSD'ye Windows kurup kullanabilirsin.
Hocam seni çok yordum fakat H610M h V3 DDR4 (rev. 1.0) anakartın PCI-e slotunun hangi versiyon olduğunu bulamadım destek atabilir misin bir? Eğer 3 ve üstüyse 4000/sn hıza ulaşabiliyor diye bir şey okudum da.
Bu dönüştürücü ile değil mi?M.2 SSD slotu PCI-e 3.0 hocam. PCI-e 4.0 SSD alırsan SSD PCI-e 3.0 hızlarında çalışır. Yaklaşık 3500 MB hız alırsın.
Bu dönüştürücü ile değil mi?
Şu an dönüştürücü ile taktım 880 mb/s hız alıyorum. Sizce bu oyun oynarken vs etkiler mi çok? Amazon.com.tr aldığım SSD bu hocam. Ayrıca mevcut kullandığım 1 TB SSD Samsung 970 EVO Plus bunları yer değiştirsem daha iyi olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.