Çözüldü 1 TB SSD formattan sonra anakart 3 bip sesi veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdem sümer

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarıma Vatan'dan 500GB NVMe ve 1 TB SATA SSD aldım. Bunları takıp NVMe SSD'ye Windows attım ama bir türlü 1 TB SSD'ye format atamıyorum. Windows 10 USB ile boot edip format atıyorum. Yüklemeden çıkış yapıyorum ve PC reset attıktan sonra 3 uzun bip sesinden sonra reset atıyor ve SSD biçimi değişmiş olarak açılıyor. Windows disk yönetiminden de formatlıyorum biçimlendirme tamalanıyor fakat yine görünmüyor. Bağlantılarını kontrol ettım her şey yerli yerinde acaba sorun nerede? Gigabyte Gaming 3 anakart AB350 anakart var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yardımın için teşekkür ederim ama sorunumu şu şekilde çözdüm: BIOS'a girip reset attım sonra tekrardan Windows kurulum ekranında tüm bağlı sabit sürücüleri formatlayıp yeni birim oluşturup NVMe'ye Windows'u kurdum. Kurulduktan sonra birim F olarak görünüyordu. Sağ tıklayıp biçimlendirme yaptım ve artık hazır.

Artı -1 Eksi
acaba yeni aldığım ram de mi arıza var ama bios ve windows görüyor 16 gb olarak
bence sorun ramdan kaynaklanmıyor bir bios sıfırlaması deneyeceğim bakalım aynı hatayı alacak mı

Acaba yeni aldığım RAM de mi arıza var ama BIOS ve Windows görüyor 16 GB olarak.
Bence sorun RAM'dan kaynaklanmıyor bir BIOS sıfırlaması deneyeceğim bakalım aynı hatayı alacak mı?

Eğer çift kanal RAM kullanıyorsanız 1'ini çıkartıp deneyebilirsiniz hangisi bozuk oludğunu anlayabilirsiniz.

Yardımın için teşekkür ederim ama sorunumu şu şekilde çözdüm: BIOS'a girip reset attım sonra tekrardan Windows kurulum ekranında tüm bağlı sabit sürücüleri formatlayıp yeni birim oluşturup NVMe'ye Windows'u kurdum. Kurulduktan sonra birim F olarak görünüyordu. Sağ tıklayıp biçimlendirme yaptım ve artık hazır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…