1 TB SSD önerisi

Bütçe
3000 TL

MELIK KHAN

Centipat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX G16 laptopuma SSD takacğım. 2.yuvası boş oraya takmayı düşünüyorum. 1 TB SSD öneriniz var mı ve başka ne almalıyım? Konuya hakim değilim yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam bu modelde vida çıkıyor mu ve üstüne bir şey yapıştırılıyor snrm emin değilim o lazım mı ve o şey ne?

Sanırım 3 bine alınabilecek en iyi ssd o Kioxia Pro, hem DRAM'i var hem TLC. Ben Kingston Renegade'i seviyordum ama 4bin in üstüne çıkmış, o 1TB – 1,0PBW yazma garantisi veriyordu, Kioxia'da 1tb=800TBW gayet iyi bence.
SSd'den vida çıkıyor mu bilmiyorum, ben masaüstü PC'm için bu Dark soğutucuyu alıp yükseltici ve sabitleyen vidasını kullanmıştım, belki soğutucusu da senin işine yarar, bilmiyorum. Vidası laptop'da zaten var olabilir ona bak.

Sanırım 3 bine alınabilecek en iyi SSD o Kioxia Pro, hem DRAM'i var hem TLC. Ben Kingston Renegade'i seviyordum ama 4bin in üstüne çıkmış, o 1TB – 1, 0pbw yazma garantisi veriyordu, Kioxia'da 1TB = 800TBW gayet iyi bence.
SSD'den vida çıkıyor mu bilmiyorum, ben masaüstü PC'm için bu Dark soğutucuyu alıp yükseltici ve sabitleyen vidasını kullanmıştım, belki soğutucusu da senin işine yarar, bilmiyorum. Vidası Laptop'da zaten var olabilir ona bak.

Termal ped takmaya gerek var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00