Evet arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur. 1 TB SSD seçip Windows'u, sistem dosyalarını, oyunları kurduğumda sistemde yavaşlama FPS düşmesi herhangi bir sorun yaşar mıyım? Veya 240 GB SSD seçip Windows'u ve gerekli sistem dosyalarını oraya yükleyip, oyunları 1 TB HDD'ye yüklemek daha mı mantıklı olur?
Evet arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur. 1 TB SSD seçip Windows'u, sistem dosyalarını, oyunları kurduğumda sistemde yavaşlama FPS düşmesi herhangi bir sorun yaşar mıyım? Veya 240 GB SSD seçip Windows'u ve gerekli sistem dosyalarını oraya yükleyip, oyunları 1 TB HDD'ye yüklemek daha mı mantıklı olur?
Yaşamazsın 1 TB SSD çok rahatlatır seni. Eğer Single oyun odaklı oynuyorsan, yüklemelere çok takılmadan 5400 RPM değil de 7200'lü bir HDD çok işini görür ama Online oyunlarda SSD şart. SSD + HDD kombinasyonu çok iyi aslında bütün yükü HDD'e atıp SSD'nin ömrü de kısalmamış oluyor ama dediğim gibi oyun tarzına göre değişen bir durum. Ben SSD + HDD tarafındayım çünkü daha çok hikayeli oyunları oynuyorum.