1 TB SSD yeterli mi?

Şimdi bende 240 GB SATA SSD var ve oynayacağım oyunlar için yer yok.
  • GTA V
  • Valorant
  • The Witcher 3
  • RDR 2
  • Spider-Man
  • Fortnite
  • God of War.
-The Last of Us ( indirimle aldım sistem güncelleyince oynayacagım)
Bendeki anakart MSI B365M Mortar modeli anakartda M.2 SSD yuvası var diye biliyorum. Zaten değiştireceğim o yüzden gen4 alsam sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum oynayacağım oyunlar bunlar tabii hepsini aynı anda indirmeyeceğim ama Valorant GTA V bir de yanında 1 oyun daha aynı anda yükleyebilsem yeter 1 TB M.2 SSD ve 240 GB SATA SSD işimi görür mü yoksa biraz daha bekleyip 2 TB bir M.2 SSD mi almalıyım fiyatlar gittikçe pahalaşıyor. Bildiğiniz iyi bir M.2 SSD varsa önerir misiniz?

Şimdi bende 240 GB SATA SSD var ve oynayacağım oyunlar için yer yok.
  • GTA V
  • Valorant
  • The Witcher 3
  • RDR 2
  • Spider-Man
  • Fortnite
  • God of War.
-The Last of Us ( indirimle aldım sistem güncelleyince oynayacagım)
Bendeki anakart MSI B365M Mortar modeli anakartda M.2 SSD yuvası var diye biliyorum. Zaten değiştireceğim o yüzden gen4 alsam sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum oynayacağım oyunlar bunlar tabii hepsini aynı anda indirmeyeceğim ama Valorant GTA V bir de yanında 1 oyun daha aynı anda yükleyebilsem yeter 1 TB M.2 SSD ve 240 GB SATA SSD işimi görür mü yoksa biraz daha bekleyip 2 TB bir M.2 SSD mi almalıyım fiyatlar gittikçe pahalaşıyor. Bildiğiniz iyi bir M.2 SSD varsa önerir misiniz?

Kardeşim anladığım kadarıyla bir SSD var zaten PC de, ama sırf fazla fazla oyun indireceğim diyorsan 2. bir SSD yerine 3,4 TB HDD alabilrsin hızında pek anlaşılabilecek bir fark yok sistem eğer SSD'ye kuruluysa, yani bana kalırsa ben öyle yaparım

Kardeşim anladığım kadarıyla bir SSD var zaten PC de, ama sırf fazla fazla oyun indireceğim diyorsan 2. bir SSD yerine 3,4 TB HDD alabilrsin hızında pek anlaşılabilecek bir fark yok sistem eğer SSD'ye kuruluysa, yani bana kalırsa ben öyle yaparım
Günümüz oyunları artık HDD kaldırmaz. Kaplamalar geç yükleniyor. HDD ye veri depolama dışında para verilmez.

Kardeişm eğer kaliteli bir şey bulanilirse gayet kaldırıyor şahsen bende de öyle.

Bende de ayni sekilde. Ekstra'dan SSD onermeyen oyunlar disinda oyunlarim 6 TB HDD'ye kurulu.

Kardeişm eğer kaliteli bir şey bulanilirse gayet kaldırıyor şahsen bende de öyle
Alan Wake 2 gibi oyunları HDD de sağlıklı oynayamazsın mesela. Ben de HDD kullanıyordum ancak 7200rpm disklerin devri doldu artık. İmkan varsa 1TB + 2TB SSD kullanmak daha iyi, oyun kurulumları film vb. dosyaları da çıkarılabilir HDD lerde depolamak mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı