Diskin neden problem çıkarmasını istiyorsunuz kiArkadaşlar 1 TB taşınabilir bir disk alacağım. Bütçe de problem yok ama disk problem çıkarsın ve hızlı olsun istiyorum. Önerilerinize açığım.
Yanlış yazmışımDiskin neden problem çıkarmasını istiyorsunuz ki. İşin şakası tabi.
3 yıldır Taş ınabilir 1TB WDElements kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım hızıda sizi üzmez diye düşünüyorum.
Link bulursam atarım.
Sıkıntı yok hocam zaten artık diskin sorun çıkarmasını istemiyorsunuzYanlış yazmışımOlur çok sevinirim dostum.
Anladım teşekkür derimSıkıntı yok hocam zaten artık diskin sorun çıkarmasını istemiyorsunuz
Trendyolda buldum:WD Elements 1 TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk WDBUZG0010BBK-WESN Fiyatı - Trendyol
Şuan piyasa fiyatlarını çok bilmiyorum.
Ben aldığımda A101'den 300 TL gibi bir fiyata almıştım.
Ek olarak Toshiba marka 1TB harddisk buldum hocam:Anladım teşekkür derim![]()
Kesinlikle katılıyorum.Hocam ben aşağıdaki kombinasyonu kullanıyorum.
ORICO NVMe SSD kutusu (315 TL)
Kioxia Exceria G2 1 TB (1088 TL)
Böyle çok sağlam ve kaliteli bir taşınabilir disk yapabilirsiniz.
Eğer bu kadar bütçeniz yoksa herhangi bir 1 TB taşınabilir harddisk alabilirsiniz. 2 TB olanlar SMR olduğundan sorun yaşatabilir. O yüzden bütçemi biraz yükseltirip 2 TB alırım demeyin bence. 1 TB için bile SMR mı CMR mı diye araştırma yapmalısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.