Bilmem7342627
Decapat
Baştan söyleyim bunu Minecraft PvP için istemiyorum. Zaten oynamıyorum Hypixel SonOyuncu vs. bazı teker teker ateş eden silahları daha hızlı ateş etmek için lazım, kendim araştırdım biraz bulamadım böyle bir uygulama var mı?
Makro kullanabilirsin.
Mouse destekliyorsa uygulamasından ayarını yapabilir eğer desteklemiyorsa Speed Auto ClickerBaştan söyleyim bunu Minecraft PvP için istemiyorum. Zaten oynamıyorum Hypixel SonOyuncu vs. bazı teker teker ateş eden silahları daha hızlı ateş etmek için lazım, kendim araştırdım biraz bulamadım böyle bir uygulama var mı?
Baştan söyleyim bunu Minecraft PvP için istemiyorum. Zaten oynamıyorum Hypixel SonOyuncu vs. bazı teker teker ateş eden silahları daha hızlı ateş etmek için lazım, kendim araştırdım biraz bulamadım böyle bir uygulama var mı?
Mouse destekliyorsa uygulamasından ayarını yapabilir eğer desteklemiyorsa Speed Auto clicker.
Hocam bence yapmayın kul hakkına girmiş oluyorsunuz zamanında kullandığım oluyordu ama pişmanım.
Bunu deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.