1 TL 7 Dolar Olursa?

Ne çok düşük olmalı ne de çok yüksek. Şöyle 3.50 TL seyrinde olsa kafi.
Hep 99 bine tamamladım. Sanane ya düşürsünler 1 TL 10 dolar olsun her şeyi Amerika üretiyor zaten. İthalat yapsak üretim artsa, yöneticiyi değiştirsek Suriye cumhuriyeti veya mülteci kenti olmaktan kurtulup hepsini dışarı atarak düzeliriz. Bir de standart eğitim seviyesi yerine en iyi en yüksek şekilde eğitim verilmeli.

Ağzına sağlık dostum. Ne güzel söyledin öyle.

Büyük ihtimal Bor yiyor olmamız lazımdı. (!)

İşin ironisini geçersek, RTX 2080'li felan sağlam sistem toplardım. ThreadRipper 2990WX felan. Hayali bile hoş be

TL 7$ olursa bu sefer de ihracat yapamazsın. Ekonomi anlamında dengede olması en iyisidir.

Herhalde 8-9K TL'ye topladığım bilgisayarımı 1K TL'ye satar yerine 6-7K TL'ye i7 9700K+ RTX 2080Tİ'li 4K bir sistem toplardım

İmkansız denilecek bişey değil. 1 tl 7 dolar değil de 2 dolar olmadan savaş çıkartırlar ortalığı yakarlar. Ha ama hayal edelim diyorsan hemen gidip 3x sıvı soğutmalı RTX 2080 ti, i9 9900k tabanlı bir sistem kurup kendime bir oyun odası hazırlardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…