1 TL ile ne yapılır?

Evet selamlar.😀
Öncelikle konuyu açma sebebim ekonomi. Biliyorsunuz ekonomi her geçen gün ülkemizde daha kötüye gidiyor. Ama bu sadece dolara bağlı değil birkaç örnek verecek olursak: Üretim, ithalat, ihracat, enflasyon, nüfus, asgari ücret vb. şimdi bende ev de yine boş boş otururken aklıma bir soru geldi.
'1TL ile ne yapılır?'
Düşününce çoğu kişi su diyebilir. Ama ufak bir ayrıntı var. Burası Technopat.
Şimdi siz değerli ablalarıma abilerime ve kardeşlerime sorarım. Sizce 1 TL ile ne yapılır? Sorunun belki de yüzlerce cevabı var. Ve sizin bunu bulabileceğinize inanıyorum.
Bakalım akşam saat 20:00'a kadar kaç tane cevap çıkacak.(dikkat ediniz mesaj değil cevap. Tek tek sayacağım). Konuyu güncel tutarsanız sevinirim ne kadar cevap o kadar iyi.
Hepinize kolaylıklar ve iyi günler dilerim.
(Bu soruyu Technopat'te daha önce hiç kimse sormamış😀)
İki tane meybuz alınır.

Evet selamlar.😀
Öncelikle konuyu açma sebebim ekonomi. Biliyorsunuz ekonomi her geçen gün ülkemizde daha kötüye gidiyor. Ama bu sadece dolara bağlı değil birkaç örnek verecek olursak: Üretim, ithalat, ihracat, enflasyon, nüfus, asgari ücret vb. şimdi bende ev de yine boş boş otururken aklıma bir soru geldi.
'1TL ile ne yapılır?'
Düşününce çoğu kişi su diyebilir. Ama ufak bir ayrıntı var. Burası Technopat.
Şimdi siz değerli ablalarıma abilerime ve kardeşlerime sorarım. Sizce 1 TL ile ne yapılır? Sorunun belki de yüzlerce cevabı var. Ve sizin bunu bulabileceğinize inanıyorum.
Bakalım akşam saat 20:00'a kadar kaç tane cevap çıkacak.(dikkat ediniz mesaj değil cevap. Tek tek sayacağım). Konuyu güncel tutarsanız sevinirim ne kadar cevap o kadar iyi.
Hepinize kolaylıklar ve iyi günler dilerim.
(Bu soruyu Technopat'te daha önce hiç kimse sormamış😀)

Sanal dilencilere ver ismini okurlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı