1 TL'ye ürün satan bir yer var mı?

Oyun için Random hesaplar var bazı sitelerde istenirse site ismini yazarım
başka birşey yazamıyorum konunun altına burdan yazayım o zaman hesap ismi:
Hesap.com.tr
çok güven vermiyor gibi duruyor ama ben almıştım Valorant için zaten şansınıza bağlı 1-2 tanesinde güzel şeyler çıkıyor bazen de 1 taşla 2 kuş vuruyorsunuz Valorant hesabı alıyorsunuz Lol hesabında güzel şeyler çıkıyor denemekten zarar gelmez ama hesaba en az 5 TL yükleyebiliyorsunuz

Son düzenleme:
Sadece yüzlercecesit.com bulabildim orada da hemen tükeniyor. Başka yerler var mı?

Hocam şöyle bir site var.
roboshop.com.tr
Bana çok tuhaf geldi ürünler elektronik ucuz ve pahalı birçok malzeme var bende aldım sorunsuz geliyor fakat bana tuhaf gelen olay sipariş esnasında kargo seçeneğine basarsanız 80TL tutar ödetiyor ama mağazadan al seçeneğine basınca ücretsiz herhangi bir şey ödenmiyor ona rağmen kapıma kadar Sürat Kargo ile geldi.
Ben tamirat için birkaç adet kondansatör aldım kuruş fiyatına ve kargo bedava kısaca.

Oyun için random hesaplar var bazı sitelerde istenirse site ismini yazarım.

Ben bir tanesini denedim çöp hesaplar çıktı ama atabilirsin.

Hocam şöyle bir site var.
roboshop.com.tr
Bana çok tuhaf geldi ürünler elektronik ucuz ve pahalı birçok malzeme var bende aldım sorunsuz geliyor fakat bana tuhaf gelen olay sipariş esnasında kargo seçeneğine basarsanız 80TL tutar ödetiyor ama mağazadan al seçeneğine basınca ücretsiz herhangi bir şey ödenmiyor ona rağmen kapıma kadar Sürat Kargo ile geldi.
Ben tamirat için birkaç adet kondansatör aldım kuruş fiyatına ve kargo bedava kısaca.

Deneyeceğim ama ne alacağımı bilemedim şimdi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı