Çözüldü 1 tuşuna basınca 1w yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zarkdays

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, dün birden bire sorunla karşılaştım. Delete tuşuna tıklıyorum, W yazıyor. 1 tuşuna basıyorum, 1 W yazıyor.

Google’a giriyorum, CTRL’ye basıyorum, Google’ı kapatıyor. Klavyenin sürücüsünü güncelleştirdim fakat sorun çözülmüyor.

Bilgisayarı 1 yıl önce aldım.

Çözüm
Bugün başladı.

Laptopun tuşları çıkarılabilirse kendinizde kontrol edebilirsiniz. Veya aralarındaki boşluklara hava üfürtebiliyorsanız bunları uygulayın belki sadece bu yeterli bile olur. Benim laptopumada arada tuş aralarından bir şey kaçıyordu ve takıntı yapıyordu kendim üfleyerek çıkarıyordum ama sizinkine saç kurutma makinesı falan gerek.
Bugün başladı.

Laptopun tuşları çıkarılabilirse kendinizde kontrol edebilirsiniz. Veya aralarındaki boşluklara hava üfürtebiliyorsanız bunları uygulayın belki sadece bu yeterli bile olur. Benim laptopumada arada tuş aralarından bir şey kaçıyordu ve takıntı yapıyordu kendim üfleyerek çıkarıyordum ama sizinkine saç kurutma makinesı falan gerek.

Çözüm
teşekkürler denerim

Elinizdeki imkanları deneyin ki ben düzeleceğini düşünüyorum gerekirse laptopu havada ters çevirin yandan üfürtün. Çok sıcak ayarda yapmayın. Onun dışındada olmazsa zorlamaya gerek yok tamircilere verin.
Düzeldi, dediğin gibi yaptım. İlk üfledim bir kırıntı gibi bir şey vardı. Kürdan ile yarısını aralayıp süpürge ile aldım. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı