1 USB 3.0 pininden 2 çıkış alma

renugtemhem

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
Anakartım ROG STRIX Z270E Gaming modeli.
Kasamı yakın zamanda değiştirdim. Kasada (CoolerMaster H500M) 4 adet USB 3.0 portu var ve bu sebeple 2 tane 19 pinlik giriş mevcut.
Anakartta ise 1 tane 19 pinlik çıkış var.

Tüm bağlantıları nasıl yapabilirim? Şu durumda 4 porttan 2 tanesini kullanabiliyorum.
@Recep Baltaş bey Asus Türkiye ile de görüştüm, bu sorun ile ilgili bir bilgi veremediler. Çözümü var mıdır? Desteklerinizi beklerim.

Son düzenleme:
Çözüm
Yanlış anlamadım böyle bir kart alıp pcie slotuna takacaksın. Ya da y kablo alacaksın ama ne kadar sağlıklı olur y kablo bilemem.
Pcie kartlar satılıyor usb 3.1 çıkışı sağlayan ondan alabilirsin.
Zannederim sorum anlaşılmadı. Öşyle söyleyim, anakartta 1 adet 19 pin çıkış, elimde 2 adet 19 pin giriş var. Bu iki girişi anakarta nasıl bağlayacağım? 1 tanesi boşta kalıyor.

Yanlış anlamadım böyle bir kart alıp pcie slotuna takacaksın. Ya da y kablo alacaksın ama ne kadar sağlıklı olur y kablo bilemem.
Bu iki ürünle ilgili linkleri paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Sanırım "Y" kablo daha iyi olacak ama bu ürünleri bulamadım internette.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…